• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Assassins

Status
    Not open for further replies.

SupremeAnto

User
    Player
    * Nick-ul tău: SupremeAnto

* Propunere: Sa fie scoase itemele inutile din drop-ul chest-urilor (painea armura de iron) sau sa fie marit dropul itemelor importante iron gold emeralde diamante assassinsopmoney sau sa se adauge chest-uri pe harta pentru ca sunt foarte putine . A doua propunere sa se adauge in warp shop un npc cu carti de enchant ( enchant-uri mai importante protection unbreaking sharpness etc enchant-uri pentru pvp ) cartile sa coste 64 emeralde/diamante per carte sau dupa enchant sharpness unbreaking si protection sa coste mai mult si restul falling damage etc sa fie ma ieftine. Totodata bug-urile la pvp sunt foarte multe bug-uri pe assassins nu poti face pvp nu poti sa folosesti cateodata pet-ul Frog ( /c ) cel putin daca e upgradat la maxim nu te propulseaza te blocheaza in aer poti lua kick totodata si bug-ul de la pvp la fel te blocheaza in aer nu poti sa intrii in inventar sa schimbi armura etc nu poti sa folosesti chat-ul iti trage tinta si nu poti sa lovesti playerii.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar aduce playeri pe sectiune prima propunerere drop-ul fiind mai mare playerii farmeaza mai usor ar avea mai multe iteme ar fi pvp si ar creste numarul de playeri pe sectiune , pentru ca se farmeaza FOARTE GREU  in acest moment. Playerii se plang ca nu au iteme , farming-ul dureaza foarte mult , destul de multe bug-uri am specificat mai sus 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Am specificat mai sus . Itemele se fac greu . Bug-urile sunt multe si nu trebuie sa faci ceva specific pentru a le activa .

* Subserver: Assassins 

* Alte precizări:  Sper sa fie luata in considerare pentru ca propunerea de pe 1 octombrie este destul de inutila este un kit in plus, dar bug-urile si farming-ul sunt probleme majore pe aceasta sectiune . 

xPank

User
    Player
    :pro: Ar fi foarte ok,cum este acum este foarte plictisitor

Last edited by a moderator:

iSpuddie305

User
    Player
    Salut, mi se pare o idee buna sa se scoata lucrurile inutile din chest uri, deoarece nu ai ce face cu acele iteme. De la mine ai :pro:

ItsProGamer

User
    Player
    Salut , imi plac ideile tale , vrei sa sa imbunatatesti sectiunea , iti dau :pro: , deaorece de aceea m am lasat , de accea nu sunt playeri , daca sunt 15 online pe accea sectiune e chiar mult , spun playerii ca a dat cineva cu aghiazma pe sectiune 🙂

Plus ca stiu foarte bine bugurile pe aceasta sectiune (380h pe sectiune)

Last edited by a moderator:

Hinata

User
    Player
    Salut, Anto! Ideile tale mi se pare destul de utile si cred ca aceasta imbunatatire va aduce mai multi jucatori pe sectiunea Assassins!

De la mine ai :pro:

Mult succes.

ITZANDREWRO

User
    Player
    Salut, ideea ta nu e deloc reaa mai ales ca eu stau foarte mult la farm de 8 sau 9 chesturi faceam un stack cam la 40-50min, find 8,9 chesturi, nu mai zic daca farmez la 1 sau 2 lejer 2 ore un stack de bedrock si stim cu toti ca este un enchant protection 12 (un set p12=8 stacks de bedrock) atica foarte mult, din partea mea ai :

:pro:

Succes !

SupremeAnto

User
    Player
    * Nick-ul tău: SupremeAnto

* Propunere: Sa fie scoase itemele inutile din drop-ul chest-urilor (painea armura de iron) sau sa fie marit dropul itemelor importante iron gold emeralde diamante assassinsopmoney sau sa se adauge chest-uri pe harta pentru ca sunt foarte putine . A doua propunere sa se adauge in warp shop un npc cu carti de enchant ( enchant-uri mai importante protection unbreaking sharpness etc enchant-uri pentru pvp ) cartile sa coste 64 emeralde/diamante per carte sau dupa enchant sharpness unbreaking si protection sa coste mai mult si restul falling damage etc sa fie ma ieftine. Totodata bug-urile la pvp sunt foarte multe bug-uri pe assassins nu poti face pvp nu poti sa folosesti cateodata pet-ul Frog ( /c ) cel putin daca e upgradat la maxim nu te propulseaza te blocheaza in aer poti lua kick totodata si bug-ul de la pvp la fel te blocheaza in aer nu poti sa intrii in inventar sa schimbi armura etc nu poti sa folosesti chat-ul iti trage tinta si nu poti sa lovesti playerii.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar aduce playeri pe sectiune prima propunerere drop-ul fiind mai mare playerii farmeaza mai usor ar avea mai multe iteme ar fi pvp si ar creste numarul de playeri pe sectiune , pentru ca se farmeaza FOARTE GREU  in acest moment. Playerii se plang ca nu au iteme , farming-ul dureaza foarte mult , destul de multe bug-uri am specificat mai sus 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Am specificat mai sus . Itemele se fac greu . Bug-urile sunt multe si nu trebuie sa faci ceva specific pentru a le activa .

* Subserver: Assassins 

* Alte precizări:  Sper sa fie luata in considerare pentru ca propunerea de pe 1 octombrie este destul de inutila este un kit in plus, dar bug-urile si farming-ul sunt probleme majore pe aceasta sectiune . 
    Consider ca dupa aproape 2 ani pe secțiunea asta. Aceasta propunerea va aduce o schimbare uriasa. Asta in cazul in care va fi acceptat. In acest moment am 1 an si 11 luni de când joc assassins pe gamster(12 zile activitate acest wipe) din punctul meu de vedere de fost membru staff si din punct de vedere al unui jucator donator pe aceasta secțiune si din cate am vazut si la alte persoane asta isi doreste toti playerii care au ramas activi pe secțiunea asta. Majoritatea playerilor care nu mai joaca mi am spus motivele lor in principal farming ul si cei mai recenti carora nu le a pasat asa tare de farming pentru ca le place gameplay ul s au lasat din cauza bug urilor nu poți face pvp efectiv.. 

iAnxietyy

User
    Player
    Salut, ideile tale sunt foarte bune deoarece multi playeri s-au lasat din cauza bugurilor. Daca toate acestea ar fi rezolvate sunt sigur ca sectiunea ar fi mult mai plina. 
    De la mine ai :pro: Bafta!

Marian1235

User
    Player
    e o idee foarte buna si chiar ar avea nevoie de villgeri mai multe chesturi si sa nu mai fie chestii inutile prin chesturi

:pro:

200.gif

Anastasia__

User
    Player
    Salut, Anto! Ideile tale mi se pare destul de utile si cred ca aceasta imbunatatire va aduce mai multi jucatori pe sectiunea Assassins!

De la mine ai :pro:

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Propunerile tale mi se par foarte utile si cred ca ar imbunatati sectiunea. Legat de prima propunerea as vrea sa spun ca , unele iteme nu sunt importante si ar fi bine daca s-ar scoate din chesturi . Adaugarea mai multor chesturi este o idee foarte buna deoarece sunt putine si nu ai timp mereu sa ajungi la ele.

Acestea fiind spuse , vote-ul meu este , 

:pro: .

Ninja_Moca

User
    Player
    Salut!

Propunerile tale mi se par foarte bine gândite. Nu numai ca ar aduce mai mulți jucători, dar ar face gameplay-ul mult mai interesant și captivant.

Acestea fiind spuse, de la mine ai :

:pro: . 

Succes!

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut, 

Asa vom face la urmatorul update.

T/C

Status
    Not open for further replies.