• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected [Propunere]Ban permanent pentru cheateri

Status
    Not open for further replies.

Kronos

Operator Assassins & Helper H&S
    Player
    Salut,Eu am observat ca pe majoritatea sectiunilor (pe care exista  jail) cu  reclamatii  :assassins,survival etc.  sunt raportati uneori aceiasi playeri pentru folosirea de hack ,iar acestia primesc 8h jail...

Si as propune sa se dea ban permanent respectiv ip pentru mai multe abatei. Ex:-un jucator foloseste hack ,jail8h 

-a doua abatere  ban 3 zile 

-a treia abatere ban permanent

Pentru ca serverul gamster e asa de poFilterr normal ca sunt uneori niste cheateri si ar trebui sa fie sanctionati ,pentru ca pe unele sectiuni sunt raportati aceiasi jucatori si ar trebui sa primeasca ban pemantent la mai multe abateri ,nu doar jail ,astfel jucatorii normali se vor putea juca mereu corect si sigur .Ar fi foarte eficient.

OCristian

User
    Player
    Imi pare rau ca va stric putin din timpul vostru dar trebuie sa ma ajutati:

Cineva mi-a furat contul de pe serverul de MC si nu ma mai pot loga cu parola anterioara:- acesta se numea OCristian 

Va rog sa ma ajutati!!!

!!MULTUMESC!!\

Daca doriti va pot trimite parola anterioara pe un email!!   trimitetimi un mesaj pe emailul acesta : [email protected] !!! ++Doar daca doriti sa fiti siguri+++

Last edited by a moderator:

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    :contra:

Status
    Not open for further replies.