• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars #1

Status
    Not open for further replies.

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    * Nick-ul tău: YiusMEME

* Propunere: Sa se mareasca pretul unei potiuni de invizibilitate.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Pai poti lejer sa iti iei 8 potiuni daca ai fost in mijloc si ai luat toate Emeraldele, 8 potiuni=4 Minute invizibilitate, e mult prea OP poti campa persoane, consider ca ar trebui sa se creasca pretul la 3 Emeralde.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca sunt multe persoane care campeaza si aceste potiuni fac Playerii sa devina Toxici

* Subserver: BedWars

* Alte precizări:   UP

DeiuVRG

Student AC
    VIP
    :pro:

MrFloricels6

User
    Player
     Eu consider că prețul actual e destul de ok. Eu de când mă joc BedWars n-am pățit să dau de playeri care să investească 8 emeralde în poțiuni. De multe ori când ai atâtea emeralde, îți iei obsidian, sabie sau armură. Și invizibilitatea nu mi se pare atât de broken cum zici tu, de multe ori ți se vede armura când ești invizibi, iar trap-urile scad eficiența poțiunii.

:contra:

Seară faină!

Karnation100

User
    Player
    :pro: . Are destul de multe buguri, uneori nu se vad particulele player-ului care o foloseste, si 4 min sunt, totusi, destul de mult pentru un meci.

Cristi_Gyori

User
    Player
    Salut! 

Nu mi se pare o idee așa de strălucită, daca cineva te campează, de ce sa nu-l campezi și tu, alea 4 minute nu sunt chiar așa de multe, și dacă reușești să-l bați, toate potiunile lui dispar.

Și pe nimeni nu am văzut sa irosească 8 emeralde pe 8 poțiuni, eventual o armură și 2 poțiuni.

Votul meu este: :contra: .

♕AbiTalent9♕

User
    Player
    Buna,dupa parerea mea 1 emerald este de ajuns pentru o potiune,de la mine ai :contra: ,succes!

Jamaicanu

User
    Player
    Salut!

Personal,sunt de acord cu tine,pentru ca poti lua 2 minute de invizibilitate foarte repede,iar 30 secunde sunt doarte OP.

Duncan2003

User
    Player
    Salut!
    Cei drept, da, potiunea de invizibilitate tine mult si este destul de ieftina, ceea ce mi se pare putin cam OP, intrucat jucatorii pot face destul de usor rost de 1 emerald si sa stea sa campeze alte persoane, asa cum ai spus si tu Yius. 

NexyzZ1

Graphic Designer
    Player
    Salut, imi place propunerea ta, pretul unei potiuni este prea mic si se poate abuza de aceasta.
    Propunerea ta ar influenta in bine.  :pro:

DarkNoob.

User
    Player
    Salut

Fiecare are felul lui de a juca bedwars,consider ca 1 emerald este de ajuns.

Votul meu este un :contra:

AdyMN

User
    Player
    Salut

Eu consider că totuși prețul său momentan este foarte bun pt că la început de meci se generează foarte greu emeraldele și nu mereu îți poți permite 

:contra:

DavidFNaF

User
    Player
    Salut,

O poțiune de invizibilitate este destul de op, cred ca ar fi bine daca s-ar mări pretul la 3 emeralde.

Status
    Not open for further replies.