• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Bedwars

Status
    Not open for further replies.

LordRaven

User
    Player
    Salutare,

Nick-ul tau: LordRaven

Propunere: Am descoperit acest server minunat in luna August a acestui an si am fost impresionat de mini-game-ul numit Bedwars. Dupa ce mi-am imbunatatit modul de joc invatand de pe YouTube, am sesizat prezenta unor optiuni inexistente pe Gamster. Eu doresc sa le vad cat mai curand introduse:

- Arene noi - Se pot cauta pe internet modelele de care vorbesc.

- Moduri de joc noi - Dublu - 8 echipe de 2 jucatori

- 4v4v4v4

- Trails- sunt particuule care apar cand mergi sau dai sprint

- Iteme noi - Bridge Egg

Toate acestea pot fi gasite pe YouTube pe canalul UnspeakableGaming si pe internet. Mie mi se par o adaugare interesanta, dar doresc sa citesc opinia staff-ului.

Cum crezi ca ar influenta propunerea ta aceasta comunitate: S-ar elibera cele 2 servere de Bedwars. Exista momenta cand ambele servere, Solo si 3v3v3v3 sunt pline. Astfel, mai multa lume se va bucura de acest mini-game genial

De ce crezi ca aceasta propunere ar fi utila pentru comunitate: Cum am zis si mai sus, ar exista mai multe persoane care vor putea accesa mini-game-urile ( Bedwars )

Subserver: Ce ar trebui sa scriu aici ?

Alte precizari: Doresc sa luati in serios aceasta propunere. Bedwars-ul e foarte accesat si ar ajutape multe persoane. Daca aceasta propunere a mai fost trimisa, imi cer scuze.

Numai bine si Sarbatori Fericite,

LordRaven

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.