• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Bedwars

Status
    Not open for further replies.

technodead

User
    Player
     * Nick-ul tău:technodead

* Propunere: Itemele care se spawneaza din generator sa nu fie random si o sectiune de favorite la Shop ( exista exemple pe internet)

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Majoritatea oamenilor ies din joc pentru ca dureaza prea mult si daca nu mai e random si mai rapid atunci nu vor mai iesi si vor juca mai mult . Jucatorii mai buni vor putea sa-si faca reguli cu cat dureaza si cat anume au nevoie pentru a putea face un rush de succes.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Mai multi playeri si mai multa po*Cenzurat*ritate . Mai multi playeri buni si poate serverul poate fi introdus in cateva Top 10 .

* Subserver:Bedwars

* Alte precizări:  Nimic

iN00dles_

User
    Player
    Salut,sincer eu nu inteleg ce ai vrut sa spui.Cum adica itemele din generator se spawneaza random?E ca pe alte servere.La diamant se spawneaza diamant,

la emerald se spawneaza emerald si asa mai departe.Eu nu am vazut jucatori care sa se retraga din joc din cauza acestui motiv,eu cred ca este bine cum este acum.Votul meu este:

:contra:  

technodead

User
    Player
    HAHAHAHA . nu . itemele din generatorul de iron si gold se spawneaza random . Cum ar fi , nu chiar intotdeauna se spawneaza dupa 8 iron un gold . (si goldul se poate spawna de 19 ori este foarte enervant )

iN00dles_

User
    Player
    HAHAHAHA . nu . itemele din generatorul de iron si gold se spawneaza random . Cum ar fi , nu chiar intotdeauna se spawneaza dupa 8 iron un gold . (si goldul se poate spawna de 19 ori este foarte enervant )
    Nu exista regula '8 iron un gold'.A fost strict parerea mea mai sus.

Status
    Not open for further replies.