• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere bedwars

Status
    Not open for further replies.

ItsKRONX11

User
    Player
    Nick-ul tău:ItsKRONX11

* Propunere: Ce ar sa se mai adauge hartii

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :ati avea mai multi jucatorii pentru ca unii s-au plictisit de atat de putine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :pentru ca ar fi mai distractiv pentru ca jucatorii nu stiu unds sunt puse generatoarele

* Subserver:bedwars

* Alte precizări:  ar fi super sa jucam pe mai multe harti e mai amuzant

qPandaa_

User
    Player
    "Ați avea mai multi jucători", într-adevăr, este o propunere interesanta, dar sunt deja sute de playeri pe bedwars care nu sunt plictisiți de hărțile actuale și joaca mai mult for fun.. asta însemnând ca nu vor veni prea multi jucători "noi" dacă se vor adăuga câteva hărți.

Nu vad ce legătură au generatoarele. Este distractiv dacă playerii nu știu unde se afla? Dacă se vor adăuga hărți noi, nu înseamnă că se vor pune generatoarele în cele mai "ascunse" părți ale mapei. Probabil se vor pune undeva la vedere, undeva unde playerii vor putea ajunge ușor, asa cum sunt și la hărțile actuale.

Dar cum am zis, nu ar strica 1-2 mape noi.

:pro:

Delix1

User
    Player
    O propunere foarte buna, sper că va fii acceptata, ar putea fii ceva cu ice, sau cu tema chinei, chiar ar fii interesant de la mine ai  :pro: .

Amalia222

User
    Player
    Suna interesant eu am observat ca sunt cam putine 2-3 noi nu ar strica eu iti dau un

Marin7272

User
    Player
    Ai dreptate mi se pare ca sunt 3-4 harti si m-am plictisit complet de ele oricum bedwars-ul va ramane mereu la fel deci nu cred ca strica cateva noi 

PirateHawk.

User
    Player
    Este o idee buna.

Motive mai sus.  :pro:

Ceapshout

User
    Player
    Ar putea să se 'actualizeze' mapi cum s-au 'actualizat' cele de pe hypixel , dar ar trebui sa se mai și schimbe pentru că deja au devenit plictisitoare :pro:

Status
    Not open for further replies.