• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

MrFloricels6

User
    Player
    * Nick-ul tău: MrFloricels69

* Propunere: Creşterea numărului maxim de membrii ai unui party pe BW 5v5v5v5 de la 4 membrii la 5.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : În mai bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Playerii care au un team al lor de 5 ar avea şanse mai mari de a nimeri în aceaşi echipă, evitându-se cross-team-ul.

*Subserver: BedWars

*Alte precizări: E posibil ca altcineva să fi făcut aceaşi propunere.Dacă aşa este, îmi cer scuze.

uau-

User
    Player
    Si eu cand vreau sa ma joc cu inca 4 prieteni nu pot daca ar fi 5 intr-un party...

Scuze ai un 

:pro:

qPandaa_

User
    Player
    Mi se pare o idee buna. Jucatorii s-ar bucura impreuna de joc, nu cu cel de-al 5-lea intr-o echipa adversa. 

Cat despre votul lui @ItsKRONX11, as vrea si eu sa vad o justificare pentru argumentul lui. (daca vezi asta)

:pro:

Last edited by a moderator:

HappyDUDE

User
    Player
    Multi joaca pe 5v5 pentru a se juca  cu prietenii sau chiar cu jucatorii random dar ar trebui sa creasca numarul maxim la care poti baga in party un jucator de la 4 la 5   :pro:

Status
    Not open for further replies.