• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

MFrozenHeart

User
    Player
    * Nick-ul tău: MFrozenHeart

* Propunere: Deci pe BedWars solo upgrade-urile sunt: Sharpness-4D, Prot 1-2D, Prot 2-4D, Prot 3-8D, Prot 4-16D si asa mai depart iar pe BedWars 4v4v4v4 Shaprness-8D, Prot 1-5D, Prot 2-10D, Prot 3-20D, Prot 4-30D etc. eu propun ca pe BedWars Doubles sa fie mai balansate upgrade-urile: Sharpness-6D, Prot 1-4D, Prot 2-8D, Prot 3-16D, Prot 4-24D, iar restul sa fie exact ca pe 4v4v4v4. (D=Diamante)

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : În bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Nu va mai fi nevoie de strâns un număr absurd de diamante pe BedWars Doubles și va fi mai balansat

* Subserver: BedWars

* Alte precizări: -

iSpuddie305

User
    Player
    Mie mi se pare ca este bine asa cum este , din pacate de la mine ai :contra:

Boog

User
    Player
    Buna!

Eu consider ca upgrade-urile sunt bine optimizate, nu au nevoie de alte modificari. Jucatorii asa s-au obisnuit.

Din pacate, de la mine ai:
    :contra:

NuSuntScrime

User
    Player
    Salut!

Mie mi se par bune asa cum sunt si ca numai au nevoie de de nimic.

de la mine ai :contra: .
    Cu stima Razvan!

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Cred ca este bine asa cum e in momentul asta. Spre exemplu, la doubles, e o echipa care aduna doar diamante si isi face toate enchant urile la maxim fara sa se lupte. La final mai ramane doar echipa respectiva si o alta echipa care s a luptat si a eliminat multi jucatori. Pentru cei din urma le va fi greu sa castige avand in vedere ca cea de a doua echipa are totul la maxim.

NonsenseLady

User
    Player
    Hey !

Consider ca diamantele si obiectele pe care le poti achizitiona pe baza acestora sunt bine echilibrate, si ca nu trebuie modificat nimic.

Status
    Not open for further replies.