• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

xStefanS

User
    Player
    * Nick-ul tău: StefanSmecheru

* Propunere: /r, /ignore in arena

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Comanda /r in arena ar ajuta foarte mult deoarece daca un anumit jucator iti da mesaj intreband "vrei party" si esti in meci nu poti face nimic, iar pana termini meciul, acesta iese sau gaseste alt player cu care sa faca party, acesta fiind doar un dezavantaj la faptul ca nu se poate folosi comanda /r sau /msg in meci. Comada /ignore in meci ar ajuta atunci cand cineva spameaza/injura in msg in timpul in care esti in meci si nu poti face nimic, adica daca un jucator te spameaza te incurca. 

* Subserver: Bedwars

* Alte precizări: -

babycms❤

User
    Player
    :pro: suna bine ideea ta 

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta este interesanta si cred ca ar fi foarte utila deoarece asa ai putea ignora pe cine nu suporti. Legat de comanda /r si aceasta ar ajuta deoarece asa ai putea scrie mult mai rapid in momentul in care faci pvp , in locul comenzii ./msg . 

Acestea fiind spuse , vote-ul meu este , 

:pro: .

Ninja_Moca

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta mi se pare foarte bună. Ca staff mereu te întreabă jucătorii noi prin msg. Dacă ai grad de donator, tot primești întrebări prin /msg, iar câteodată pot deveni agasanti jucătorii care trimit mesajele. Mi se pare o propunere destul de buna.

Din parta mea ai:

:pro: .

Last edited by a moderator:

Anastasia__

User
    Player
    Buna! 

Ideea ta este geniala insa din ce am vorbit cu pintux intrebandu l daca ar merge, am inteles ca momentan nu este posibil... Totusi asta ar ajuta foarte mult deci de la mine ai :pro:  

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut, 

Buna idee. O vom implementa.

T/C

Status
    Not open for further replies.