• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere BedWars

Status
    Not open for further replies.

Flix

User
    Player
    Nick-ul tău: Flix

* Propunere: Ca atunci cand esti aruncat in void sau cand intri in combat sa nu mai poti arunca iteme pe jos

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Este foarte frustrant sa bati pe cineva si respectivul sa arunce itemele in void, chestia asta am vazut o pe hypixel si sunt foarte multumit cand joc acolo, daca x isi arunca itemele in void tu nu te mai poti dezvolta daca il bati si trebuie sa te descurci sa cauti pe la alte generatoare. 75-80% din playerii comunitatii fac asta si mna, nu prea e fair.

* Subserver: BedWars

* Alte precizări:  Multumesc pentru atentia acordata!

mini.

god gaymer
    Player
    Salut, sunt de acord cu propunerea ta. Cam tot ce ai spus tu, am vrut sa spun si eu, sa fiu sincer.
    Toata lumea trebuie sa joace corect, indiferent de situatie, de joc sau de jucatori. Daca nu esti bun la pvp cu sabia si te folosesti de knockback stick sau de arc, nu mai ai sansa sa iei resurse daca bagi jucatorii in void, pt ca le arunca, si cum ar influenta jucatorii care fac asta? In rau, mai ales daca aveau smaralde si diamante, care sunt foarte valoroase pentru a castiga meciurile de bedwars.

Speram sa se adauge la 2.0 😛
    :pro:

Loo32

User
    Player
    Salut! Propunearea ta chiar mi se pare utila pentru ca asa cum ai spus si tu  este foarte frustrant ca atunci cand vrei sa faci rost de iteme mai rapid si vrei sa omori pe cineva dar accesta arunca itemele in void inainte sa le iei. Deci votul meu este de :pro: .

Neyzouu

User
    Player
    Buna Flix!
    Propunerea ta mi se pare una foarte buna! Jucatorii ar juca corect iar itemele nu ar mai putea fi aruncate in void de catre jucatori... ceea ce aduce un plus sectiunii.
    Votul meu este  :pro: .
    Mult succes!😄

al3xionut08

User
    Player
    Salutare! Propunerea ta este chiar interesanta deoarece ar face jocul mult mai ok pentru că este chiar enervant ca atunci cand omori pe cineva, nu poti colecta resursele acelui jucator.

Așadar, și eu sper să se adauge pe 2.0!

:pro:

_HorusX

User
    Player
    Din opinia mea propunerea ta nu prea imi pare foarte buna fiinada daca un jocator se bate sa isi poate arunca itemile ca sa nu cumpere celalt potiuni in care urmare sa il bata.

I GIVE YOU :contra: #RE.

AlexelTL_GOD

User
    Player
    Salutare,

Această propunere a fost adăugată în update-ul Gamster 2.0. Vă așteptăm de mâine 1 August 2021!

Topic Closed.

Status
    Not open for further replies.