• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Comanda

Status
    Not open for further replies.

lollcz

User
    Player
    * Nick-ul tău: lollcz

* Propunere: Sa se adauge comanda, spre exemplu "/launcher" care sa te trimita pe link-ul de unde se ia Launcherul Gamster.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Unii nu prea inteleg unde pot sa gaseasca launcherul oficial si cand li se raspunde cu "cauta pe google Gamster Launcher" e putin succint pentru ei sa inteleaga ce sa faca. Si creand o comanda, acestia o sa fie siguri ca il gasesc usor si de la o sursa sigura, fara sa se complice.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Consider ca ar usura treaba tuturor, pe o parte a playerilor ca e mai usor de gasit si pe o parte a staff-ului ca le este mai usor de explicat de unde se poate procura launcherul premium.

* Subserver: Global

* Alte precizări:  Adesea se primeste intrebarea "de unde iau launcherul" sau "cum fac sa am premium" si consider ca aceasta comanda ar ajuta enorm playerii in obtinerea launcherului oficial, fara alte complicatii.

SkoTeRsTyLe

User
    Player
    Parerea mea e ca ar fi o comanda folositoare si ar ajuta destul de multi playeri.  :pro: din partea mea.

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut, 

Este deja implementata o astfel de comanda pe serverul Discord, deoarece vor fi jucatori care vor avea nevoie de indrumare, iar Discordul este locul perfect pentru asta.

T/C

Status
    Not open for further replies.