• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Creative

Status
    Not open for further replies.

phoenixdood

User
    Player
     * Nick-ul tău: PhoenixDood

* Propunere: Bagati acces la mai multe comenzi de tipul /plot flag set

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar da jucatorilor mai multe optiuni de a personaliza ploturile, a face minigame-uri noi, etc, poate influenta doar in bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :

/plot flag set use 0 = Toti jucatorii pot deschide usi/cufere, pot folosii levere etc.

/plot flag set greeting = Jucatorii pot pune un mesaj sa apara cand intra orice persoana pe plot https://imgur.com/a/KF8odKt

/plot flag set fly false = Nimeni nu poate sa zboara pe plot.

/plot flag set gamemode 0 = Toti jucatorii sunt pe gms - Ar fi folositor la minigame-uri gen Spleef sau altele care folosesc PvP.

Mai sunt multe comenzi care fac diverse (forcefield, notify-leave, notify-enter) care sunt folositoare https://imgur.com/a/YRm5Vjw

* Subserver: Creative

* Alte precizări:  https://imgur.com/a/1ux6wKf

Last edited by a moderator:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    :contra: Este frumos creative-ul asa cum este acuma

phoenixdood

User
    Player
    :contra: Este frumos creative-ul asa cum este acuma
    nu vad cum ar dauna sugestiile mele. Ar da jucatorilor oportunitatea sa faca chestii mai bune, mai creative, mai personale pe ploturile lor.

SanduK

Loyal
    VIP
    :contra: sa ramana asa cum e .

Void

User
    Player
    Imi place ideea ta, dar sa nu se bage /p flag set greeting [text] deoarece jucatorii ar putea abuza si sa foloseasca limbaj vulgar acolo

In rest, nu ar strica cu nimic daca am avea acele comenzi.

:pro:

EDIT: Nu inteleg, xShadowTiger si ItsMakePvP de ce votati aici daca nici macar nu jucati, daca s-ar baga gm 0 am putea face mai multe chestii sau sa se bage flagul ala care sa-ti scoata fly-ul pe plot, nu vad cu ce ar dauna, jucatorii s-ar distra mai mult, deja am intalnit multi jucatori care se joaca si pe gamster, si pe alte servere pentru ca acolo au si gm0, si warp pvp, si fly si mai multe chestii.. nu spun ca trebuie sa fim la fel ca acel server, dar unii jucatori prefera sa joace acolo din aceasta cauza

Last edited by a moderator:

SanduK

Loyal
    VIP
    Imi place ideea ta, dar sa nu se bage /p flag set greeting [text] deoarece jucatorii ar putea abuza si sa foloseasca limbaj vulgar acolo

In rest, nu ar strica cu nimic daca am avea acele comenzi.

:pro:

EDIT: Nu inteleg, xShadowTiger si ItsMakePvP de ce votati aici daca nici macar nu jucati, daca s-ar baga gm 0 am putea face mai multe chestii sau sa se bage flagul ala care sa-ti scoata fly-ul pe plot, nu vad cu ce ar dauna, jucatorii s-ar distra mai mult, deja am intalnit multi jucatori care se joaca si pe gamster, si pe alte servere pentru ca acolo au si gm0, si warp pvp, si fly si mai multe chestii.. nu spun ca trebuie sa fim la fel ca acel server, dar unii jucatori prefera sa joace acolo din aceasta cauza
    Daca e creative deci sa fie Creative . Si eu joc pe creativ . Eu nu iti zic nimic cand raspunzi la o alta propunere care e bazata pentru a fi aplicata pe o sectiune unde tu nu joci . Daca nu am acolo grad nu inseamna ca nu joc .

Void

User
    Player
    Daca e creative deci sa fie Creative . Si eu joc pe creativ . Eu nu iti zic nimic cand raspunzi la o alta propunere care e bazata pentru a fi aplicata pe o sectiune unde tu nu joci . Daca nu am acolo grad nu inseamna ca nu joc .
    Dacă stau să mă gândesc mai bine, argumentele mele nu au nicio logică, îmi pare rău că m-am luat de tine aiurea, tu nu mi-ai spus nimic până acum cand am votat undeva unde nu joc, cum ai spus şi tu.. pace.

Diana357

User
    Player
    :contra: Din poza cu /plot flag set greeting se vede că este luată de pe serverul Play.

Status
    Not open for further replies.