• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere creative

Status
    Not open for further replies.

zSaKyeen_

User
    Player

* Nick-ul tău:xTheShadowGuy

* Propunere: Sa se adauge versiunea 1.14.4 sau 1.15 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Sunt mai multe blockuri,texturi si obiecte decorative ,ne-ar ajuta mult aceasta versiune

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Builderii ar mai avea blockuri cu care ar putea face constructii si playerii ar putea avea un design mai frumos

* Subserver:creative

* Alte precizări:  -

Alle

User
    Player
    dupa parerea mea o sa fie mai mult lag

chiar daca arata bine, decat sa fie lag, mai bine ramanem pe 1.12.2 ;l

:contra:

Superminer

User
    Player
    Scuze,nu-mi place ideea, deoarece nu stiu daca jucatorii din 1.12.2 pot vedea block-urile 1.14  si ar crea mult lag

parerea mea este :contra:

SanduK

Loyal
    VIP
    :pro: Nu prea cred ca va produce lag dar in versiunele de 1.14 si 1.15 sunt blocuri noi, interesante si poti decora mult cu ele. 

Seb_

User
    Player
    Buna.Iti multumesc ca ai ales sa faci o propunere pentru server,dar vresiunile 1.14.4-1.15 fac mult lag din cauza animatiilor de la blockuri.

De la mine ai    :contra: mult succes in continuare!

_Alysa

User
    Player
    Contra.

Versiunea de 1.14 si/sau 1.15 inca au anumite buguri la blockuri la care se lucreaza pentru remedierea lor. Cum au spus si cei de sus, cei cu versiuni mai mici nu pot vedea block-urile din 1.14/1.15.

Last edited by a moderator:

the_cat.

User
    Player
    Eu consider ca ar fi destul de mult lag si ar fi si mai multe buguri,fiind versiunile cele mai noi. Un al doilea lucru pe care voiam sa il spun este ca cei cu versiunile mai vechi de 1.14 sau 1.15 nu vor vedea blockurile noi,precum au spus si cateva persoane mai sus. Eu sunt contra acestei propuneri.

⛧_SkilleD⛧

User
    Player

In versiunea 1.15 sunt multe blocuri adaugate noi si se va produce mult lag impreuna cu alte buguri care vor aparea. Si nu cred ca sunt chiar asa de multe pluginuri bune pentru versiunea cea noua.

Status
    Not open for further replies.