• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Factions

IulianX7

User
    Player
     Nick-ul tău: IulianX7

* Propunere: Propun sa revina factionsul vechi. Factionsul de 2sezoane nu mai e luat in considerare adica nu mai sunt atatia playerii ca intrecut. Si iata cateva propuneri:

1: Reinoirea /F topului adica sa poata calcula banii si spawnere in /f top

2: Readucerea vechii economii : spawner = 200K egg de blaze = 75k 16sugar = 150$ rod= 50$/bucata

3: Warp pvpul sa fie o mapa mare ca sa poata fugi randomii si sa ii puna pea aia smecheri adica HellSquad si Assasins sa se ia la bataie ca in trecut

4: Readucrea turneului de sambata doar pe factions pentru ca mi se pare normal ca e sectiune de pvp.

5: Crates sa primeasca un upgrade iar rare keys sa iti dea sansa sa primesti 50.000$ - 100.000$

6: Mapele de la duel sa se schimbe ca sau cam plictisit de aceste mape

7: Sa se faca evente de trivia/etc la 3-4 saptamani ce iar boosta pe unii si ar dori sa joace

8: Sa se adauge premii pentru /f top in bani store

9: La /Warp pvp crateurile titan sa ofere 100K ca inainte

10: wipurile sa dureze de la 4-5 luni  pentru ca mi se pare ca la un moment dat te plictisesti si ar trebui sa dureze cam atat un wipe [aici decizi tu vlad dar nu ne lasa cate 9luni :-:]

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar aduce cu speranta vechii playeri care so lasat de factions si am mai vedea si noi zile bune pe factions adica 30playeri+ nu ca acum foarte putini *

De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pai deja playerii ar invata pivipi , vor avea placere pe sectiune.

* Subserver: mc.gamster.org

* Alte precizări:  Gamster is the best

TibiDasher

User
    Player
    :pro:  nu m am jucat factions asa de mult dar stiu despre ce e vorba in 80% din ce ai scris mai sus si mi as dori sa apara la loc.