• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Factions

Status
    Not open for further replies.

Darius™

User
    Player
     Nick-ul tău: TruckMaster

* Propunere: Propun ca toti ce au hack sa primeasca instant banip permanent.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Vazand ca playeri care joaca cu hack primesc banip permanent ei nu vor mai juca cu hack si ar fii un server fara codati.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca am putea juca linistit factions si sa nu stam cu gandul ca x are hack si ne da o sabie de ne omoara

* Subserver: FactionsOp

* Alte precizări:  nu am.

qPandaa_

User
    Player
    Multi hackeri stau si se “gandesc” in acele 24h cat timp au ban si isi dau seama ca au gresit, iar a doua zi probabil nu mai intra. Prima sanctionare este doar un avertisment, nu vad de ce trebuie ban permanent.

Eu n am auzit de “banip permanent” btw.

:contra:

Last edited by a moderator:

DavidZeW

User
    Player
    Ar trebuii sa primeasca , dupa parerea mea , direct ban permanent , dar asta duce in scaderea playeriilor  de pe server. Multi hackeri primesc ban 24h si a doua zi intra iar cu hack..

qPandaa_

User
    Player
    Ar trebuii sa primeasca , dupa parerea mea , direct ban permanent , dar asta duce in scaderea playeriilor  de pe server. Multi hackeri primesc ban 24h si a doua zi intra iar cu hack..
    Vad ca esti indecis, deci hai sa-ti explic. Banul permanent este deja prea mult, cel putin din prima.. trebuie sa-l si inveti ceva, nu sa-l pedepsesti si sa il lasi fara cont. (In cazul lui TruckMaster, sa nu mai poata intra pe server.. “banip permanent”)

*banip-ul este una, ban-ul permanent este altceva btw*

Nu conteaza cati playeri pleaca, cat timp au hack si nu inteleg de la primul avertisment, pot pleca linistiti. Mai bine un server cu jucatori “cinstiti” decat unul cu hackeri, right?

Si pentru asta exista ban permanent ca o a doua “sanctionare”. Important este sa-l inveti ceva cum trebuie, dupa face ce vrea. Ia ban pentru ceva ce el a decis dupa ce i s-a explicat.

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    De ce sa primeasca banip + ca se poate schimba ip-ul daca ai VPN . Asa este mai simplu, pot sa se gandeasca playerii daca mai folosesc sau nu hack :contra:  

Zyblade

User
    Player
    Chiar daca sanctiunea este putin exagerata, mai bine ar fi mers 30d -> perm (fiind un server mare), insa cred ca este o idee buna, fata de ceilalti. Ar ajuta foarte mult la "aplicarea" regulamentului, intr-un mod putin mai aspru, care chiar te pune sa te gandesti "Bai, daca folosesc hack iau ban 30 de zile", nu se mai pune problema de "hai ca e putin 24h". De asemenea, cred ca  ar fi bine sa se aplice pe toate sectiunile, nu doar pe Factions, avand in vedere ca nu doar acolo sunt cheateri.

Asa cum am spus, ar ajuta la aplicarea regulilor indreptate spre cheating. Chiar daca sanctiunea este exagerata si sugerez una mai mica, ca cea mentionata mai sus, de la mine ai:
    :pro:

Last edited by a moderator:

PirateHawk.

User
    Player
    :contra: Motive mai sus.

tykytin

User
    Player
    :contra:  pentru ca a jucat o data cu hack sa isi ia banip? hai fii serios

Status
    Not open for further replies.