• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Factions

Status
    Not open for further replies.

FreazZone

User
    Player
     * Nick-ul tău:FreazZone

* Propunere: De a se scoate creeperu din /shop 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cred ca ar fi destul de ok de a se scoate nu ar mai fi chiar asa de op avem whiter . putem folosi .

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar fi mult mai fain si mai distractiv fara asa ceva 

* Subserver:-

* Alte precizări: Multumesc pt atentie !.
    P.s : Multi playeri pot avea sansa sa se joace linistiti fara crepperi si chesti de genu 
    Se poate face bug perla si sa spargi tot ce are iniamicul tau in baza

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Acest creeper face mai easy factions-ul, acesta este factions op din cate stiu :contra:  

Darius™

User
    Player
    Salut. 

Secțiunea factions de-aia se numeste factions op deoarece ai acces sa folosești niște lucruri pe care pe alte secțiuni nu poți. 

Ar fii o idee buna dar cei care au elite vor putea sa își ia din gmc creeperi și sa distrugă bazele altora. 

Adevărat, ei au plătit sa aibă acces la chestiile de genul dar am fi ok ca și restul sa aibă o șansă de a avea acces sa cumpere. 

De la mine ai un: :contra:

Îmi pare rău. 

mario123

User
    Player
    da sunt de acord deoarece poti pune creeperu intre chesturi si sa dai cu flint and steel

de la mine ai un pro

McFan66

User
    Player
    :contra: Creeperul face raidurile mai usoare. Trebuie sa stii sa iti protejezi baza ca inamicii sa nu poata sa intre in ea.

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Creeper este itemul care reprezinta FACTIONS , daca acesta ar fi eliminat , factions ar fi distrus dupa parerea mea , creeper egg este foarte necesar in timpul raidurilor , daca este eliminat ,va trebui sa dai raid cu cannonuri de tip Stacker 40 -100 ca sa dea raiduri precise.

:contra:

Last edited by a moderator:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.