• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Factions

Status
    Not open for further replies.

B3AR

User
    Player
    Nick-ul meu: B3AR

Propunere: Sa fie permis hold to attack pe sectiune.

Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Nu prea mult, doar pe cei care folosesc 1.16.4 vanila sau snapshoturi pe serverul de factions 1.8.x -1.16.x

De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar fi mai simplu de jucat.

Subserver: Factions

Alte precizări: 

Pe sectiueanea factions se cunoaste faptul ca e 1.8 dar in acelasi timp si 1.9.x 1.10.x ... 1.16.x . Snapshoturile de pe versinile 1.16 permit hold to attack cum se poate observa aici in patch notes aici: https://imgur.com/a/PlVSUiM . De asemenea serverul permite acelasi lucru si pe versiunile 1.16 de vanila/optifine. Daca butonul de right click este schimbat din setari cu orice alta tasta de pe tastatura.

IMPORTANT: Serverul nu permite de la sine sa fie folosit acest lucru la PVP deoarece erverul ruleaza pe 1.8 acesta opreste actiunea de hold to atack daca playerul se misca sau este atacat. (personal am intrat pe sectiunile de skywars, skypvp, kitpvp si am incercat sa folosesc hold to atack fara nici un succes. Acesta optiune nu ajuta in nici un fel playerii sa fie mai buni in pvp si nu adauga nici un avantaj in arena. 

De ce am spus PERMIS? Ei bine pe sectiunea de factions am fost banat 24 de ore si warn 1/2 pentru hack desi jucam pe vanila 1.16.4 pentru ca farmam blaze sau creeperi in baza de catre un Admin (Crayu) care ma urmarea in vanish. Nu acordam foare multa atentie deoarece eram in timpul orei de religie la "scoala" online. M-am trezit cu ban pentru hack din senin fara sa imi dau seama de ce. In primul rand am crezut ca s-a gresit numele. Dupa care m-am gandit ce faceam ( nu foloseam kill aura sau ceva pe pvp , nu foloseam xray, nu foloseam macro - stiu ca poate exista o confuzie si sa se creada ca se foloseste asa ceva, pe scurt nimic ) am citit regulile cu atentie si am descoperit ca nu incalcam nici una , da , nici cea referitoare la BUGURI deoarece acesta nu este un bug ci o metoda de a juca pe versiunea 1.16.4 . Am incercat sa il contactez pe Admin alegandu-ma cu o filmare si atat. Atata timp cat jocul permite acest lucru si este intentionat de catre Mojang , este in consecinta permis pe server luand in considerare si regulile. 

Flix

User
    Player
    Salut!

Nu vad cu ce ar putea ajuta propunerea ta, daca sectiunea factions este de 1.8.x trebuie sa intram cu 1.8.x, daca intri cu versiunea mai avansate e normal sa nu te lase sa folosesti anumite lucruri de pe 1.8. :contra:

AndreeaTL

User
    Player
    Buna, B3AR !

Nu vad cu ce ar putea ajuta sectiunea, propunerea ta. Cum s-a spus si mai sus, daca ni se spune clar sa folosim o versiune anume, inseamna ca trebuie folosita cu un anumit scop. 

:contra:

Anastasia__

User
    Player
    Buna! Avand in vedere ca sectiunea este pe 1.8, este normal sa nu ai abilitatea de a face alte lucruri din alte versiuni. Din pacate sunt :contra: acestei sugestii

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut B3AR!

Aceasta sectiunea este pe versiunea 1.8 deci mi se pare complet normal ca atunci cand intrii pe 1.8 sa nu ai unele abilitati.

De la mine ai un :contra:

Status
    Not open for further replies.