• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere FastBuilder

Status
    Not open for further replies.

cPrEsSs

User
    Player
    * Nick-ul tău:cPrEsSs

* Propunere: Sa bagati sectiunea Fastbuilder care se gaseste (DIN CAT AM CAUTAT PERSONAL) pe 4-5 servere in total. Scopul este sa faci un bridge cat mai repede pentru a ajunge la finish. Cu cat mai repede faci bridgeul cu atat mai mult urci in top. Obiectivul fiind sa inveti sa faci foarte repede bridge-uri pt a te deplasa mai rapid pe minigameuri precum bedwars

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :pai nefiind multe servere cu fastbuilder in general si niciunul in Romania ar aduce playeri care vor sa isi mareasca viteza de a face un bridge. Viteza fiind un avantaj propice pentru a castiga la minigameuri in general.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Dupa cum am spus si mai sus nu sunt multe servere cu fastbuilder iar pe cele care sunt, e plin. Dupa mine (care sunt un fan al vitezei) ar aduce playeri. Dupa cum vedeti deja sunt foarte multi playeri sa zicem pe bedwars, in care deplasarea necesita bridge-uri,care stiu sa le faca doar stand in continuu pe crouch. Eu cred ca le-ar placea sa aiba unde sa isi exerseze "skillurile" de a face un bridge, la care trebuie sa ai si putina indemanare ca sa faci foarte rapid.

* Subserver: Minigames

* Alte precizări: Multumesc pt atentie si sper sa luati in considerare!

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna,această idee e interesantă,insa avem destule Minigames,si nu cred ca ar fi folositoare o sectiune doar pentru asa ceva.Din partea mea ai un :contra: .Succes si o zi faina in continuare ❤️❤️

Its_Stefi

User
    Player
    exista deja o sectiune numita SpeedBuilders,si cred ca este de ajuns. :contra: , bafta!

Status
    Not open for further replies.