• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected propunere forum

Status
    Not open for further replies.

snex_96

User
    Player
    Nick-ul tău: snex_96

* Propunere:  cand faci o reclamatie/propunere/cerere de unban/cerere helper/moderator sa isi pusa ei model ala automat pt ca uni nu stiu ca exista un model de respectat 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : pleyeri nu ar mai sta sa copie mereu si mereu model ala si ce pune automat 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : destul de bine 

* Subserver: forum 

* Alte precizări:   sper sa fie adaugata 

ps: chestia asta era si inainte dar nu stiu dc a fost scoasa sau sa fie bagata iar 

iN00dles_

User
    Player
    Scuze ca ma bag dar,daca playerii nu stiu ca exista un model de cereri de respectat,insemna  ca nu au experienta pe server si modelul este primul topic de la fiecare rubrica de cereri/propuneri etc..Daca fiecare ar avea propriul lui model,cerererile nu se vor mai intelege+ alti playeri nu stiu ce model de cereri sa faca

snex_96

User
    Player
    hey eu zic ca acel model de la primul sa se puna automat nu sa fac eu unu adica cand fac o cerere de helper sa zic sa se pusa moderul de la cerere helper automat asta incerc sa zic eu si la reclamatie/propuneri/cerere unban sa se pusa automat moderul la fiecare model pt reclamati pt propuneri pt cerere etc 

pintux

Chairman
    Chairman
    Developer
    Propunere respinsa! Dorim sa vedem si playeri cum se comporta si cat stie din forum! :respins:

Status
    Not open for further replies.