• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Forum

Status
    Not open for further replies.

Khada Jhin

User
    Player
    * Nick-ul tău: JHlN

* Propunere: Crearea unei sectiuni numita '' Discutii (Discussions) pe Minecraft Forum.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar influenta intr-un mod foarte frumos :3

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca membrii forum-ului si-ar exprima parerile acolo, ar tine concursuri, event-uri si multe altele. Din cate am observat nu e nici-o sectiune de discutii pe Minecraft, asa ca iau aceasta oportunitate si-o aduc aici pentru a fi vazuta si incurajata. Astfel, noi avem unde sa vorbim intre noi, sa discutam idei noi pentru server, putem imbunatati situatia server-ului cu ocazia asta.

As ruga ajutorul celor care se ocupa cu Forum-ul. Nu cred ca aceasta idee e una rea, e o idee dezvoltatoare cu multe beneficii.

Daca lumea se plictiseste, sa vina la discutii si sa-si petreaca timpul acolo.

* Subserver: Forum

* Alte precizări:  Sper ca aceasta sugestie sa fie acceptata, ca noi sa avem unde sa ne exprimam, intelegeti?

Multumesc pentru timpul acordat. Va urez o zi frumoasa tuturor,  l o v e   y o u  a l l ❤️

qPandaa_

User
    Player
    Daca ai chef de discutat, o poti face pe serverul de discord al gamster ului.

Iar daca ai idei noi care crezi ca sunt utile si care vor ajuta comunitatea, poti face o propunere.

:contra:  

Skynudel.

User
    Player
    Salut! Daca ai ceva de azis , il zici pe discord , nu pe forum! :contra:

Com32goO

User
    Player
    :contra: Exista serverul de discord.

PirateHawk.

User
    Player
    Este serverul de discord.

:contra:

Khada Jhin

User
    Player
    Intr-adevar ca exista Discord, dar poate unora nu le merg programul dat. Poate altii au luat ban permanent pe motive stupide, astfel nu au cum sa se intoarca (exista unban, stiu), dar dau o idee. Pe Discord se vorbeste, dar exista multe persoane care ignora intrebarile altora.

Astfel, daca aveam un topic anume, acolo se puteau face mai multe chestii.

De ce sa nu avem amandoua chestii, ar fi mai bine presupun.

Ceapshout

User
    Player
    Daca vrei sa vorbești o poți face pe serverul de Discord  :contra:

oDqniel

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut , daca vrei discuti exista server de discord .

Votul meu este     :contra:

_Alysa

User
    Player
    :pro:  Este o idee buna, deoarece unii nu au discord si ar putea vorbi mai usor pe forum!

Adelin2k

User
    Player
    :pro: Exact cum a spus mai sus. Unii au ban permanent pe motive stupide... Cel putin eu am luat ban fara motiv.

Happy

VIP
    VIP
    Player
    Nu toată lumea știe să folosească forumul cum trebuie .. unii fac cerere de helper la cerere unban.. sau postează cererea unban la ”cerere designer”.. și etc.

Făcând încă o categorie cu Discuții ar fi mai multă bătaie de cap și nu s-ar respecta.

De-aia este făcut Discord-ul.. e mult mai ușor pe discord.

:tc:

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.