• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected propunere forum

Status
    Not open for further replies.

ITZANDREWRO

User
    Player
    Nick-ul tău: ITZANDREWRO

* Propunere: sa scrie pe forum exact cu ce clients ai voie si cu care nu.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : multi playeri nu ar mai lua ban din ,,greseala''

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : cum am zis mai sus ar trebuii deoarece playerii pot lua ban din greseala

* Subserver: global

* Alte precizări:  dupa numele clientul interzis sa se zica dc nu e permis

zLowFast.

User
    Player
    Salut,
    Mi se pare destul de inutil pentru că, dacă nu știi dacă un client este permis sau nu, poți întreba pe discord și Stafful Minecraft îți va răspunde.
    Poate în viitor acest lucru va fi adăugat în regulament, dar nu are sens să creăm o parte din forum doar pentru asta.

:contra: . 

Flix

User
    Player
    Salut!

Nu vad rostul crearii unui topic pe forum sau sa fie modificat regulamentul deoarece cum s-a spus si mai sus, poti da pe discord un "@💫| Staff Minecraft am voie cu clientul x?" si ti se va raspunde in maxim 5 minute. :contra:

AndreeaTL

User
    Player
    Buna, ITZANDREWRO !

Nu vad cu ce ar ajuta propunerea ta. Cei care au nelamuriri pot intreba pe discord, staff-ul legat de aceste lucruri. 

:contra:

Anastasia__

User
    Player
    Hei! Propunerea ta nu este una neaparat necesara fiindca ne poti intreba pe discord sau chiar pe /ac pe anumite sectiuni daca este staff on. De la mine ai :contra:

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut ITZANDREWRO!!!!

Apreciez ca te implici in aceasta comunitate frumoasa, dar nu vad rostul sa fie adaugat acest lucru pentru ca se poate intrebare foarte usor staff-ul pe discord, iar acestia vor raspunde foarte rapid.

Din pacate de la mine ai un :contra: Te mai astept cu propuneri!!

giphy.gif

ToneTer

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta nu este chiar atat de utila, deoarece asa cum s-a mai zis poti intreba pe discord daca ai voie sau nu. Poate pe viitor o sa se adauge in regulament.

De la mine ai :contra: .

ak_vaperek.

User
    Player
     Salut !

Dupa parerea mea , mi se pare destul de inutila propunerea ta . Cei care au intrebari despre acest lucru , pot intreba pe discord!

:contra: .

Status
    Not open for further replies.