• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere FORUM

Status
    Not open for further replies.

Alinqwe___

User
    Player
    Nick-ul tău: Alinqwe 

* Propunere:  Sa fie pe forum UPgrade pentru HERO, ULTRA, LEGEND, VIP, ELITE, GoD

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Propunerea mea ar ajuta playerii sa urce in grade fara sa dea 8e 6e 4e 2e Ca poate alti PLAYERI nu is permit

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :playerii care nu au 2e 4e 6e 8e pot sa faca o cere upgrad

* Subserver: FORUM

* Alte precizări:  EU ZIC CA E I IDEE BUNA CARE AR AJUTA Playerii

zLowFast.

User
    Player
    Hello, 
    Propunerea ta nu imi place pentru ca jucatorii care chiar isi doresc UP de la Hero la Ultra, Elite la GoD, pot sa isi cumpara upgrade, sau daca nu ai 4e, 5e, 30e, ramai cu grad-ul cumparat.
    Nu are sens sa se faca cerere pentru un grad pentru ca multi jucatorii nici nu folosesc formul. 

​

:contra:

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

In opinia mea, propunerea ta nu are sens. Gradele de donator sunt doar pentru cei ce doneaza. Daca ele s-ar putea obtine in urma unor cereri, majoritatea jucatorilor nu ar mai dona. Astfel, serverul ar suporta mari pierderi. Pe langa acest lucru, putini dintre jucatorii de pe Gamster folosesc forumul.

MrAlinberg

Demon Slayer
    Player
    Buna. Aceste grade se obtin special prin donatii, adica doar daca platesti bani, si fiecare grad in parte are alte kituri si alte accese speciale care te pot ajuta foarte mult. Nu mi se pare corect sa iti cumperi Hero de exemplu si apoi sa faci cerere UP la alte grade donator, nici macar nu ar putea avea criterii de UP zic eu pentru care sa poti face aceste cereri. Prin urmare iti dau :contra:

xGrubby

User
    Player
    Salut! Parerea mea este ca aceste cerere de upgrade ar produce un SPAM imens pe forum, deoarece jucatorii prefera sa primeasca pe gratis ceva, decat sa ofere  ceva la schimb. :contra:

collapse94

User
    Player
    Salut, nu tare imi place parerea ta deoarece fara donatii serverul nu ar exista, si ar fi mult spam pe forum .

Status
    Not open for further replies.