• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected propunere gamster launcher

Status
    Not open for further replies.

agar

User
    Player
     Nick-ul tău: agar

* Propunere:  ar vrea ca pe gamster launcher sa mearga modurile sau forge 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine pt ca tot modurule  de gen labymod sau 5zig merg pe orice launcher anafara de cel de la launcher gamster 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : in bine zic eu 

* Subserver: launcher gamster 

* Alte precizări:   sper sa se rezorve daca e o problema 

iN00dles_

User
    Player
    Salut,propunerea ta nu o consider una buna,deoarece pentru forge si/sau alte moduri

esti sanctionat cu ban.Launcher Gamster este facut bine,dupa regulament,nu cred ca ii trebuie aceasta

modificare.Votul meu este: 
    :contra:  

agar

User
    Player
    dar in regulament dc scrie ca modurile 5zig si optifine etc sunt permise si cum sa nu fie permise pe launcher  adica serios 

iN00dles_

User
    Player
    dar in regulament dc scrie ca modurile 5zig si optifine etc sunt permise si cum sa nu fie permise pe launcher  adica serios 
    nu ai voie cu forge,cu acele moduri ai voie,dar cu altele nu

Si eu mi-am exprimat doar opinia.

CallMeGhosty

VIP
    VIP
    Pro.

S-ar putea face o lista cu modurile pe care le vrei ( dupa ce selectezi versiunea ) si tu sa iti alegi daca vrei unul dintre ele.

xShadowC

VIP
    VIP
    Player
    Mi-ar placea sa pot juca cu LabyMod pe GamsterLauncher, sau cu 5zig.

:pro:

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Salut , eu nu cred ca este o idee buna deoarece GamsterLauncher evita hackerii. Dasta nu poti baga mod pe el. Ai optifine. :contra:

_Arangos314

User
    Player
    Ar fi o idee, imi place, doar ca mie nu imi trebuie, cred ca si altora le-ar placea, de la mine ai :pro:  .

SanduK

Loyal
    VIP
    Unele Moduri sunt Hackuri si atele sunt permise de exemplu 5zig optifine si labymode si astea sunt permise :contra:

Cloacks

User
    Player
    Salut Agar,  în primul rând aceasta propunere este foarte bună,  jucătorii au fii mult mai fericiti dacă au putea să-și bage moduri pe GAMSTER Launcher cum ar fii labymod,  skull project,  key strokes mod și multe altele. În al doilea ar fii foarte tare dacă s-ar adaugă aceasta propunere. Nu ar strica nimic dacă ți-ai pune niște moduri.Si dacă jucătorii folosesc hack r-uri vor fi sacționati . Vot-ul meu este :pro:

Last edited by a moderator:

TheUnknownGa

User
    Player
    Interesanta idee , chiar ar fii mai distractiv cu Forge , Optifine 5zig etc. pe Gamster Launcher.  pro.png​

MultiPlex

User
    Player
    Din punctul meu de vedere Gamster Launcher-ul este pentru a evita hackerii/persoanele care folosesc mod-uri nepermise.Daca doresti sa folosesti un mod ai Optifine si pe Gamster Launcher

Vote-ul meu : :contra:​

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Pai daca poti baga alea teoretic poti sa bagi si hack-uri, deci mai multi hackeri

Hackeri cu benefici e naspa :contra:  

SilentShot

User
    Player
    Eu cred ca Optifine este destul  , daca ar fi si posibilitatea de a pune alte moduri , s-ar putea pune hack.uri si nu ar fi prea ok , de la mine ai  :contra:

Com32goO

User
    Player
    E ok asa cum e facut  :contra:

Status
    Not open for further replies.