• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Global/Forum

Status
    Not open for further replies.

Eduard_BB

User
    Player
    Nick-ul tău:EduardBB

* Propunere: Sa fie acceptate formaturile de tip GIF pentru dovezi

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Eu spun ca influenta GIF-urilor pe aceasta comunitate va aduce mai multe raporturi fata de hackeri!

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Ar fi o chestiune foarte importanta deoarece unele persoane (ma includ si eu) nu pot filma o persoana care                                                                                                                                 foloseste hack/avantaje! 

* Subserver:Global/Forum

* Alte precizări: Nimic

mini.

god gaymer
    Player
    Salut, EduardBB! Iti multumim pentru efortul tau pentru Gamster.org!
    Cat timp dovezile sunt clare impotriva celor reclamati, este suficient. Totusi, e mult mai bine sa folosesti un format de MP4, se recomanda cand vine vorba asta ca poate tine mai mult o filmare, sa zicem 5-10 minute si un format gif nu cred ca ar tine fata, mai ales ca trebuie sa verifici momentele si apoi sa-ti dai o parere, dar la gif este mult mai diferit.

Topic inchis pentru a evita Necro-Post.

:tc:

Status
    Not open for further replies.