• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Global

Status
    Not open for further replies.

_Alysa

User
    Player
    * Nick-ul tău: _Alysa

* Propunere:  Ar trebui sa fie cineva responsabil cu propunerile. In ultima vreme nimeni nu a mai verificat propunerile.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Personal cred ca sunt propuneri care vor schimba radical unele sectiuni si totodata vor aduce mai multi playeri.

* Subserver: Global

* Alte precizări:  -

Last edited by a moderator:

qPandaa_

User
    Player
    Nu poate fi o singură persoană responsabilă cu toate propunerile forumului. 
    Managerii, din câte știu eu, își pot da cu părerea după ce sunt destule voturi venite din partea playerilor asupra propunerii făcute către secțiunea lor, având posibilitatea ca după să accepte/sau nu și în final să dea t/c, la fel ca și administratorii.

Poate că nu le au verificat pentru că nu simt încă nevoia, poate că s au uitat peste ele și se gândesc înainte să dea un răspuns, poate n au fost destule voturi, sau pur și simplu nu au avut timpul necesar. 
    Ai răbdare.

:contra:

SanduK

Loyal
    VIP
    :pro: Cum a zis qPanda nu poti face o persoana respectiva de propuneri . Dar persoana respectiva poate sa intrebe Manageri sectiuni sau Administratori daca ideea e buna sau poate fi facuta . Sunt peste 20 de propuneri care pot fi indeplinite si stau aici , sau altele care deja au fost indeplinite si propunerea sta deschisa .

Skynudel.

User
    Player
    :facepalm:
    Nu suntem la un loc de munca. Cei responsabili de forum, intra sa-l verifice cand au timp. :contra:

MrAlinberg

Demon Slayer
    Player
    Exista anumite persoane care se ocupa de propuneri. Intr-adevar unele propuneri sunt foarte bune si ar trebui implementate, dar cei responsabili care se ocupa de propuneri, se vor uita peste ele cand au ei timp si vor raspunde doar daca este o propunere foarte buna, daca mai multi playeri si-au dat cu parerea si daca propunerea respectiva este realizabila. Oricum mi-ar placea sa se dea T/C si la propuneri si sa se mai si accepte din ele.

:pro:

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Lumea se uita. Dar propuneriile ( unele dintre ele ) doar developerii / techincienii pot sa le introduca. 

Neutru.

⛧_SkilleD⛧

User
    Player
    :pro:

Unele propuneri pot aduce multe schimbari bune pe server, cred ca ar trebui mult mai evidentiate

LOXus

User
    Player
    :pro: pentru ca sunt multe posturi inutile!

Status
    Not open for further replies.