• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Global

Status
    Not open for further replies.

qShayn

User
    Player
    * Nick-ul tău: DeontePvP

* Propunere: Anuntare War

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Jucatorii care joaca pe versiunea 1.9+ o sa aiba o experienta mai buna.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Multi jucatori  joaca pe versiunile 1.12 / 1.15, dar totusi vor sa participe la War, deci daca s-ar anunta inceperea War-ului cu 1-2 minute ei vor avea destul timp sa schimbe versiunea si vor avea o experienta mai buna in timpul evenimentului. Daca se anunta inceperea evenimentului, jucatorii vor avea o sansa sa isi cheme prietenii si sa participe alaturi de ei, lucru care iar aduce la o experienta mai buna.

* Subserver: Global

* Alte precizări:  

AndreiSolo

User
    Player
    Salut Deonte ! 

Propunerea ta mi se pare inutilă, deoarece, se trimite acel mesaj de participare la event pe tot server-ul, și nu cred că s-ar mai merita să se anunțe evenimentul din timp ca prietenii celorlalți să intre și să schimbe și versiunea și apoi să participe și ei, pentru că, se strâng destul de repede 100 de jucători.

De la mine ai  :contra: Baftă ! 

mini.

god gaymer
    Player
    Salut Deonte. Ti-am citit propunerea si acum iti spun argumentul meu. Iti dau :pro: pentru ca asa ar fi mult mai ok jucatorilor sa se pregateasca daca se joaca intr-o versiunea in care pvp-ul e incomod (probabil pt unii dintre ei) , plus ca altii s-ar putea pregati , gen sa manance , sa faca pvp sau ce trebuie ei sa faca. Succes!

LegendaryPvP

User
    Player
    Mi se pare o propunere buna deoarece consider, dupa cum ai spus si tu, ca sunt persoane care sunt de pe 1.12 si nu vor juca intocmai bine pentru ca sunt obisnuiti de pe 1.8. 

Votul meu este :pro:
    Succes

Status
    Not open for further replies.