• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Global

Status
    Not open for further replies.

IceEyes

User
    Player
    * Nick-ul tău: IceEyes

* Propunere: Un event de tip Treasure Hunt pe contul de instagram al comunității. Prin asta mă refer la un set complex de instrucțiuni legate între ele care să conducă la un raspuns, un cod, whatever, prin care primii jucători să iși revendice premiul.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate: Contul de instagram o să crească după acest event și cred că ar fi un început bun pentru o activitate, poate nu chiar zilnică, dar relativ constantă. O să întrebați de ce nu putem posta totul pe discord. Nu zic că este nevoie de un cont puternic de instagram, dar sunt sigur că pe viitor va fi de folos, având în vedere că serverul de discord este deja imens.  

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : E un event, dacă e gândit și construit bine, pe lânga faptul că încurajează playerii să încerce poate și alte secțiuni, acest event o să-i stimuleze și o să-i scoată din zona lor de confort pe jucători.

* Subserver: Global

* Alte precizări: Mă ofer să mă ocup integral de construcția planului acestui event, prin asta mă refer la indicațiile care ghidează playerii, pozele cu acestea care anunță inceperea, desfășurarea întregului proiect care urmează să fie postate pe cont, modul de transmitere a indiciilor, efectiv un word complex care descrie fiecare amănunt al eventului. O să am nevoie de cineva care să imi ofere feedback pe parcurs, care poate să ajute cu idei, păreri, etc., de promovarea eventului pe server și, daca este cazul, de cineva cu op care să puna un block, chest, item frame, etc. in diferite spawn-uri.

Garantez maturitate și profesionalism.

DarkHaker.

User
    Player
    :pro: mi se pare o propunere foarte buna pentru ca este ceva nou si mai ales un eveniment de care playerii sigur se vor bucura!

DarkNoob.

User
    Player
    Salut IceEyes,nu am mai vazut un asemenea event aici pe server,asadar consider ca este o idee foarte buna ce trebuie luata in considerare.Suntem in 2021 si cred ca 98% din jucatori  detin un cont de socializare precum Instragram.Cu toate cele spuse iti voi da un :pro: multa bafta.

L3qy

User
    Player
    Salut! Sunt foarte bucuros de sugestia ta. Pe langa ca este o idee originala, foarte multa lume de pe server cu siguranta are un cont de Instagram si asta ar ajuta foarte mult la ridicarea contului de instagram si ar face contul mult mai activ decat este momentan. De la mine ai un :pro: . Seara faina!

DarLIk457

User
    Player
    Salut ! In primul rand este o idee creativa si ar fi destractiv pentru toti . In al doilea rand ar creste activitatea si acel concurs ar prinde foarte bine deoarece nu cred ca s-a mai organizat ceva de acest gen. Imi place ca incurajezi lumea sa incerce lucruri noi. Poate va fi distractiv pentru ceilalti si pe unele sectiuni vor fi mai multi playeri care joaca din placere . Dun partea mea vei primi votul de :pro:  . O zi buna in continuare!

Limo338 🌺

User
    Player
    Buna!

Imi place ideea ta, este una unica si complexa, care ar aduce mai mult interes din partea jucatorilor. Mult succes cu aceasta propunere! 

:pro:

Ninja_Moca

User
    Player
    Salut!

Ideea ta mi se pare una foarte bună. Mi-ar plăcea sa vad un asemenea lucru, deoarece ar fi super fun. Din partea mea ai un :pro:  si iti urez bafta cu propunerea în continuare!

iSpeedQue

User
    Player
    Salut! 

Imi place initiativa ta, ar fi foarte frumos daca s-ar face asa ceva tinand cont ca nu a mai fost pe server niciodata un tip de event ca acesta. Succes cu propunerea.  :pro:

Last edited by a moderator:

Andrewq0

User
    Player
    Salut!

In primul rand vreau sa mentionez ca ideea ta este foarte buna si originala. De asemenea , aceasta ajuta atat la dezvoltarea contului de instagram cat si la interesul playerilor despre acest event. Iti urez succes !

Last edited by a moderator:

StefanN

User
    Player
    mi se pare o propunere foarte buna pentru ca este ceva nou si mai ales un eveniment de care playerii sigur se vor bucura! de la mine ai  :pro:

collapse94

User
    Player
    O ideie foarte buna si chiar ar ajuta la dezvoltarea contului instagram si vor fi mai multi jucatorii pe server .

Soph0930

User
    Player
     Buna!

Imi place mult ideea ta, este una originala si chiar interesanta. Jucatorii sigur s-ar distra si ar fi interesati deoarece acest tip de event este unul nou, plus ar dezvolta comunitatea.

AndreeaTL

User
    Player
    Buna. 

Mie personal mi se pare una foarte buna, nu am mai vazut un astfel de event. Cred ca ideea ta, asa cum ai spus si tu, va creste contul de instagram al serverului si ar indemna jucatorii sa participe tinand cont ca toata lumea are cont de insta in general. 
    De la mine ai :pro:  . Bafta ! 

zLowFast.

User
    Player
    Hello, 

Ma bucur ca ai decis sa ajuti comunitatea gamster.org;
    Propunerea ta chiar este fantastica! 
    Chiar imi place sa se faca niste event-uri, asa contul de Instagram (Gamster) o sa creasca mai mult. 
    Acest event ar face jucatorii mai competitiv si mai activi pe contul de instagram. 

zJustBoyy

User
    Player
    Salut, IceEyes!

Imi place propunerea ta, deoarece jucatorii ar fi mai interesati sa joace si ar fi, de asemenea, o modalitate de a creste followers pe pagina instagram.

De la mine ai :pro:

O zi buna!

~zJustBoyy

Neltro

User
    Player
    Salut,

mi se pare o idee excelenta, in primul rand este unica si cred ca playerii se vor bucura participand la asa ceva, iar in al doilea rand pagina de insta a serverului va creste.

Acestea fiind spuse, votul meu este :pro: .

Bafta! 

TancaUragan

User
    Player
    Buna.

Propunerea ta mi se pare buna si creativa deoarece jucatorii vor putea incerca ceva nou si asa cum ai spus si tu va creste contul de instagram si comunitatea in sine.

The_wolf_gir

User
    Player
    Salut!

Propunerea suna interesant si ar fi o idee buna sa se adauge acest lucru

Status
    Not open for further replies.