• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Global

Status
    Not open for further replies.

Bogdan1805

User
    Player
    * Nick-ul tău: Bogdan1805

* Propunere: De la update sa poti sa ai doar 2 conturi/ip.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Am inteles ca de la update cei cu conturi premium vor putea intra pe server fara parola ,acest lucru fiind foarte bun pentru cei care au jocul Minecraft cumparat .

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ca jucator,  nu mi se pare normal ca un alt jucator sa poata avea uneori si 5 conturi ( sa ocupe 1 al lui + alte 4 conturi). Ca Staff, s-a intamplat de mai multe ori sa sanctionez un jucator si el sa intre pe server cu alte conturi.

* Subserver: Global

* Alte precizări:  Nu am.

al3xionut08

User
    Player
    Salut ! Dupa parerea mea, un jucator isi poate schimba ip-ul si poate intra cu cate conturi dorește așa că aceasta propunere nu cred că ar ajuta.

:contra:

_HorusX

User
    Player
    Gandinduma la propunerea ta si la ce a spus al3xionut08 are dreptate si playerii isi pot schimba chiar ip de mai multe ori si oricum o sa poata sa intre pe server.

I GIVE YOU :contra:  #RE.

Neyzouu

User
    Player
    Buna Bogdan!
    Nu vad rostul acestei propuneri. Mai ales ca in ziua de azi este foarte usor sa ti schimbi IP-ul si sa iti creezi noi conturi.
    Votul meu este  :contra: .
    Multa bafta!

mini.

god gaymer
    Player
    Propunerea nu a fost adăugată.

:tc:

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.