• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Globala

Status
    Not open for further replies.

HimmeL

User
    Player
    * Nick-ul tău: ZaByZu

* Propunere:   cand deschzi un crates o keye sa ai si o sansa sa primesti 5 Tokens 10 maxim ca playerii sa aiba o sansa mai mare in a achizitiona un grad cu Tokens parerea mea e ca e prea putin sa primesti  1 Tokens pe vot macar 3-5 asa ceva ca faci undeva la 10 Tokens pe zi cu tot cu launcher... si sansele sa achizitionezi un grad cu Tokens sunt partic minuscule, si  ina ceva daca stai mai mult de 5-7 ore pe sv timp de o zi fara sa mai iesi sa primesti undeva la 5 Tokens si odata pe saptamana sa dati un Tokens key care sa fie un fel de ruleta unde sa ai sansa sa castigi doar Tokens pana la 100  propunerea asta mia venit pe loc (ca sa poti cumpara Tokens cu bani gen  cu 100k Bani sa poti cumpara 150 Tokens ceva de genu si daca e sa scumpti gradele de la /tshop )

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cred ca playerii ar fi mult mai activi si ar si vota mai mult pentru a avea o sansa sa castige si ei Tokens si asta iar face si mai activi pe sv pentru a acumula mai multe Tokens!

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :  deoarece daca scumpti valoarea unui vot playerii ar avea si mai mare dorinta de a vota serverul! si de a creste sv in playeri

* Subserver: Intrati pe Gamster (nustiu ce sa scriu aici  :)  ) spunetimi mai jos ce trebuie sa scriu aici :)  

* Alte precizări:  Nu mai am alte precizari 

DLKareless

User
    Player
         Eu cred ca un token pe vote este destul, cine vrea tokens in plus ar trebui sa-si ia Gamster Launcher, pentru a primi 1000 Tokens si sa primeasca odata pe zi 5 tokens, daca intra cu Gamster Launcher pe sectiune.

Un player primeste tokens astfel:

Actual, un player poate vota pe 10 imagini, chiar daca sunt 12. Asta inseamna ca, pe fiecare lobby, primesti cate 10 tokens. Sunt 8 lobby-uri functionabile, poti primi tokens doar pe primele 5. Asta inseamna ca, in fiecare zi, in player normal ar primi 50 tokens (5 x 10 = 50)

Daca ai Gamster Launcher, primesti si in boost de 1000 tokens si in fiecare zi, daca intri cu el pe o sectiune primesti 5 tokens.

Daca, cu fiecare cheie de la vot, primesti atunci cand deschizi un crate cate 5-10 tokens, atunci playerul respectiv ar face 10000 tokens mult mai usor. Pana la urma, trebuie sa depui un pic de efort pentru un grad cu Tokens, deoarece iti ofera multe avantaje. Daca primesti gradul asa usor, playerii nu vor mai avea de ce sa voteze, au gradul....aia este. 

Daca un player voteaza in fiecare zi, cu timpul va avea suma de tokens destula pentru a-si cumpara un grad, nu inseamna ca trebuie sa stea 5-7 ore pe server, pur si simplu, intra, voteaza, joaca pe sectiunea lui, si iese, intra din nou mai tarziu....se repeta.

Cred ca modul de obtinere Tokens actual este bun. :contra:

TenZoR

User
    Player
    :contra:  Toata lumea ar avea grade.

Status
    Not open for further replies.