• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Globala

Status
    Not open for further replies.

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
     * Nick-ul tău: ItsMakePvP

* Propunere:  Propun ca scamul /trapul sa nu fie permis deoarce multi playeri se lasa de server pentru ca raman fara iteme degeaba gen ,  Unii muncesc si dupa pac vine unu si da scam , da inteleg ca trebuie sa gandesti cand faci ceva.. dar totusi nu ar trebuie sa fie permis scamul sau trapul

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Nu s-ar mai lasa multa lume de server

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Am zis mai sus

* Subserver: Global

* Alte precizări:   Sper sa fie acceptata

iN00dles_

User
    Player
    Salut,propunerea ta nu o consider una buna deoarece este responsabilitatea respectivului jucator sa aibe grija cu cine se joaca si,scrie si in regulament,ca trap-ul se va sanctiona,in cazul sectiunilor Skyblock si Acid Islands,doar la [/is warp],nu ar avea rost interzicerea trap-ului/scam-ului doar pentru ca unii jucatori nu s-au gandit de 2 ori inainte sa se joace cu cineva care le poate da scam sau le poate face trap.In jocuri trebuie sa ai si responsabilitati si sa raspunzi de ceea ce faci,nu doar sa te joci si atat (parerea mea,eu asa consider ca este bine).Votul meu este:

:contra:  

SanduK

Loyal
    VIP
    Stafful nu raspunde de iteme pierdute .

:contra:

MultiPlex

User
    Player
    Salut,eu inteleg ca daca primesti trap este cam naspa si cam enervezi putin,dar este datoria unui player sa aibe grija de itemele lui.Daca primeste /tpa de la un player poate frumos sa mearga fara iteme.

Vote-ul meu : :contra:

Status
    Not open for further replies.