• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere globala

Status
    Not open for further replies.

Bysy

User
    Player
     * Nick-ul tău: Bysy

* Propunere:  Propun ca, in locul timpului de așteptare la crates, să îți dea itemele instant.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cred că propunerea mea va influenta in bine, deoarece playerii/stafful vor fi mult mai doritori să meargă la crates și să primească itemele rapid, decât să stea 10 minute pentru 64 de chei + teleportarea acasă pentru a depozita itemele.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Propunerea este utila din faptul că majoritatea playerilor prefera sa scape de chei când intră în inventar in loc sa le păstreze sau să meargă imediat cu ele la crates.

* Subserver: -

* Alte precizări:  * M-am gândit că în acest mod, playerii nu-și vor mai dori sa joace cu hack (x ray), ci să aștepte până strâng câteva chei și să meargă ca să încerce să câștige diamante. Un mod ușor de a face rost de diamante și nici nu riscă ban.

** Am avut personal 10 stackuri de chei și nu aveam ce face cu ele, pentru un singur stack puteam aștepta și 10 minute că să îl termin, intervenea plictiseala și, in loc sa folosesc cheile pentru ce au fost făcute, le aruncam.

Mascatu

User
    Player
    Mie imi place ideea , dar este mai interesant cum iti apar itemele in chest si este mai interesant sa nu stii ce iti pica , adica la crate-urile rare , deci 

:contra:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Imi place idea, nu stai asa mult sa le deschizi :pro:  

Com32goO

User
    Player
    Imi place ideea, stai prea mult la crates pana iti pica itemele  :pro:

Status
    Not open for further replies.