• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Globala

Status
    Not open for further replies.

Bodygiard1

User
    Player
    * Nick-ul tău:Bodygiard1

* Propunere: Sa facem o comanda /forum ca sa fie mai usor playerilor sa gaseasca linkul foumului gamster.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar fi mai usor pentru playerii atunci cand nu este nici un staff on dar si pentru staff, pentru ca atunci cand un player va cere pentru linkul de la forum ei tot ce vor avea sa spuna este sa scrie /forum.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :ar ajuta ca playerilor sa le fie mai usor sa fie la zi cu detalii si stirii despre server.

* Alte precizări:  Daca ar fi posibil ca dupa ce se scrie comanda /forum sa apara o lista cu diferite sectiuni ca sa le deie un link direct catre,reclamatii, recrutarii etc.

qPandaa_

User
    Player
    Jucătorii trebuie sa învețe singuri cum sa intre pe forum, nu sa primească link ul către el doar printr o singura comanda. 

Și chiar dacă este o propunere interesanta, acea lista cu secțiunile forumului este deja prea mult. Asa cum am zis și mai sus, trebuie sa învețe singuri cum sa acceseze și sa folosească forum ul, fără a primii totul "la bot".

:contra:

Last edited by a moderator:

mini.

god gaymer
    Player
    Exact cum a spus qPandaaa, trebuie sa invete jucatorii singuri ce trebuie sa faca pe un forum. Exista in hub aceasta chestie, dar nu cred ca l-a folosit cineva (EDIT : Este doar link-ul forumului )

Com32goO

User
    Player
    Mi se pare inutila propunerea deoarece ai link-ul de la forum cand apesi tab.  :contra:

Gamerul1971

User
    Player

Cei care nu gasesc linkul in tab sau nu stiu sa intrebe un staff ori sunt copilasi ori foarte *Cenzurat*i.Asa ca mai bine sa nu aducem toti incultii pe forum

qPandaa_

User
    Player

Cei care nu gasesc linkul in tab sau nu stiu sa intrebe un staff ori sunt copilasi ori foarte *Cenzurat*i.Asa ca mai bine sa nu aducem toti incultii pe forum
    Sunt playeri începători/noi pe server care nu știu de aceste lucruri. Asta înseamnă că sunt "inculți"? Cat de mic ești de gândești în felul asta?

Asa cum am spus mai sus, poate sunt începători. Poate când au nevoie de ajutor nu este staff on care sa ii poată ajuta, iar comanda aceea le da o mana de ajutor. 

Și toți au permisiunea de a intra pe forum, indiferent ca sunt puțin mai mici sau nu. You know that, right?

SR20.

User
    Player
    Nu prea are sens, deoarece ai tab.

:contra: .

Asicx

User
    Player

Trebuie să înveți să accesezi forumu sv.

Skynudel.

User
    Player
    Salut! Ar fii o idee destul de buna  , dar tinand cont , ca esti staff , eu zic ca nu ti-ar fii greu sa zici :''ionescu , uite link https://www.gamster.org/forums''
    In primul rand tu esti satff , si trebuie sa ajuti player-ii cand acestia au nevoie de ajutor , adica , sa nu iti usurezi treaba
    In al doilea rand nu am vazut playeri care sa ceara link de forum.. adica mna , hai vote , hai cerere de helper , reclamatii , propuneri.. Dar forum in sine.. niciodata :((

Ca atare  :contra:

Bodygiard1

User
    Player
    Ok va inteleg punctele de vedere, dar daca ar fi sa luam logica folosita de voi" ca playerii trebuie sa invete sa intre pe forum" de ce mai avem comanda /vote? Pentru ca eu doresc ca, comanda sa fie folosita in acelasi fel in care e folosita comanda /vote! 

PirateHawk.

User
    Player
    :contra: Motivele sunt mai sus.

Status
    Not open for further replies.