• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Globala

Status
    Not open for further replies.

xiHazqrdouus

User
    Player
    Nick-ul tău:iHazqrdouus

* Propunere: Propun S-a Se Schimbe AntiCheat-ul Deoarece Te Scoate In Timpul Luptei Iar In Unele Momente Cand : Mananci Mere, Bei Potiunii Si Cand Mergi. Iar Daca Dai Mai Mult De 11-12 CPS Te Scoate.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :playerii Ar Fii M-ai Fericiti ca nu i-ar m-ai scoate anticheat-ul

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :playerii Nu Ar M-ai piedre iteme din cauza acestui AntiCheat

* Subserver:Global

* Alte precizări:  Sa nu te mai scoata Cand mananci mere alergi sau cand bei potiunii.La Fel si cu CPS(Clicks Per Second)sa fie macar maximul 15.

DarkHaker.

User
    Player
    Din cate stiu eu (nu vrea sa vorbesc aiurea) se lucreaza la un anti cheat nou :pro:

Last edited by a moderator:

PirateHawk.

User
    Player
    :pro: Motive mai sus.

Yuuji_san

User
    Player
    Din cate stiu se lucreaza la un nou anti cheat.

Chiar ar trebuii sa se lucreze la el ca sa nu ne mai scoata mereu si e o problema si cu hit bloxul din cate stiu.

De la mine aceasta propunere are un :pro:   

Gogosica

VIP
    VIP
    Pe skyblock air am dat criticale la 8 cps si m-a scos pentru kill aura si auto armour =)) :pro:

Pyven

User
    Player
    :pro:  -  E vorba de missclicks nu de cate cps dai, avand in vedere ca hit register-ul este slab iei kick rapid.

Skynudel.

User
    Player
    Salut! Anti cheat-ul e destul de vechi! + ca am observat ca da kick-uri aiurea la unii player-i ce dau 11/12 cps! Deccizia mea va fi :pro:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Chiar trebuie schimbat, deaorece iei kick din orice aproape :pro:  

OmxKnock

User
    Player
                                                    Chiar ar trebui sa fie schimbat, eu m am lasat foarte mult timp din cauza aceasta.
                                                                        De la mine ai un: :pro:
                                                                                                        O zi faina!

Gogosica

VIP
    VIP
                                                    Chiar ar trebui sa fie schimbat, eu m am lasat foarte mult timp din cauza aceasta.
                                                                        De la mine ai un: :pro:
                                                                                                        O zi faina!
    Tu te.ai lasat pt ca te scotea de la clicker si reach un motiv pt care ai luat ban, tu vei lua ban oriunde pt modul in care joci pe gamster, cu sau fara hack, esti toxic rau spui numai ez L peste tot si plus ca ai 1/2 ban pe Skyblock  Air pentru hack pacat ca nu am gasit dovezi cand era fratetu toxic rau ca l.ar fi banat zoom in lobby, na ata ete o sa mai am eu ocazii si am sa le folosesc, Succes cu clickeru si reachu!

OmxKnock

User
    Player
    Bai prietene, acum nu mai imi ceri itm ca sa te duci la pvp si sa fac team cu tine? :)))

Status
    Not open for further replies.