• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GLOBALA

Status
    Not open for further replies.

OmxKnock

User
    Player
     Nick-ul tău:Danut_FTW2

* Propunere: Cand cineva iti da mute, tu sa poti da /msg "Nume" . Adica, mai pe scurt, daca iti da cineva mute tu sa ai acces la comanda /w, /pm, /msg etc.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Mi se intampla sa primesc mute, si dupa cand dau /w, /msg, /pm imi spune ca am primit mute si nu pot sa dau /msg unui prieten cat timp am mute..

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Am precizat mai sus ^^

* Subserver: GLOBAL

* Alte precizări: -

NASAMC

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta este foarte buna! 😁 :pro:

Com32goO

User
    Player
    :contra: Poti folosi /r daca acea persoana iti scrie/daca ai vorbit inainte de mute cu ea prin /msg. Ai gresit, accepta consecintele.

OmxKnock

User
    Player
    Sa spunem ca eu primesc mute si vreau sa ii zic ceva unui player.Nu am cum..Eu la asta ma refer.
    Si in plus, daca dau /r cand am mute imi zice ca am mute.

Last edited by a moderator:

qPandaa_

User
    Player
    Daca, spre exemplu, un player face reclama la canalul lui de YT si primeste mute, faptul ca nu poate sa mai scrie in /msg este, intr-adevar, un dezavantaj pentru el ca nu isi poate continua reclama, dar e mai bine ca nu ajunge la restul playerilor. Daca i se va da acces, va putea continua, indiferent ca a fost sanctionat pentru reclama pe chat-ul global.

:contra:

mini.

god gaymer
    Player
    :contra:
    Puteti sa vorbiti si pe alte aplicatii de comunicat.. Daca ai luat mute , ramai cu mute , chiar daca e pe chat-ul global sau in privat

Com32goO

User
    Player
    Sa spunem ca eu primesc mute si vreau sa ii zic ceva unui player.Nu am cum..Eu la asta ma refer.
    Si in plus, daca dau /r cand am mute imi zice ca am mute.
    Cat timp ai gresit, iti asumi si accepti consecintele :). Daca nu vrei sa se ajunga sa ai mute respecti regulamentul serverului. Dupa propunerea ta comanda /mute nu o sa mai fie folositoare, pentru ca tot asa o sa poti vorbi cu cine vrei daca gresesti.

OmxKnock

User
    Player
    Cum  sa ii zic eu lui sa vorbeasca cu mine pe o "aplicatie" de comunicat? Ii indic prin semne sau ce? :))

Zyblade

User
    Player
    Nu este absolut nicio nevoie de asa ceva. Nu inteleg de ce sa te complici atat, daca nu incalci regulamentul nu esti sanctionat, prin urmare nu iei mute, as easy as that. :contra:

DarkHaker.

User
    Player
    Salut,dacaaa cineva ti-a dat mute inseamna ca ai facut ceva gresit si ti-a fost interzis sa vorbesti nu ar fi ok sa ai acces la comenzile alea :contra:

PirateHawk.

User
    Player
    :contra: Motivele sunt mai sus.

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Ai luat mute pentru ca ai facut ceva, deci trebuie sa te calmezi daca ai luat mute :contra:  

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.