• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected =Propunere Globala=

Status
    Not open for further replies.

Mr_KenPaY

User
    Player
    * Nick-ul tău: Mr_KenPaY 

* Propunere: ca fiecare staff sa fie mai politicos, ma refer ( daca cineva spameaza sau foloseste CapsLook,etc ) sa nu zica doar : Nu spama ! Fara CapsLook ! sa zica de exemplu : Nu spama te rog/frumos,etc 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :asa jucatorii se vor simti mai calm si nu se vor simti ca niste persoane care cred ca staff-ul nu-i pasa de asta, eu de exemplu fac asta cind face cineva nebunii pe chat si dupa persoana asta imi scrie inapoi mai frumos si calm ca vede ca sunt un om cu maniere (bun nas zice ca-s bun si eu) da macar staff-ul 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : deoarece logic ca jucatorii vor fi lafel de politicosi cu staffu + vor fi mai putine nebunii pe chat

* Subserver:Global

* Alte precizări:  Ideea asta functioneaza !!!

Mr_KenPaY

User
    Player
    Daca asa va fi tot timpu, nu conteaza toti jucatorii ca inteleg altii au probleme cu capu dar macar ,MACAR cineva va intelege greseala si se va gindi ca : daca staff-u isi pasa de asta atunci ma opresc si eu si voi arata respectu catre staff !

qPandaa_

User
    Player
    Nu inteleg de ce trebuie sa se faca o astfel de propunere. Daca acel membru staff vrea sa fie mai politicos, va incerca asta..

+ ca nu arati prea mult ca iti pasa doar prin adaugarea acelui “te rog frumos”, ci incerci sa pari mai politicos.

:contra:

Last edited by a moderator:

Com32goO

User
    Player
    :contra: Nu vad rostul acestei propuneri, dupa tine ar trebui sa scrie in regulament -> Daca esti staff folosesti te rog frumos la fiecare propozitie. + nu mi se pare ca cineva e nepoliticos daca iti scrie caps off fara te rog, din experienta mea pe aceasta comunitate nu am vazut sa fie vreun staff care sa fie nepoliticos sau sa nu te ajute daca e ceva.

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Nu ii vad rostul :contra:  

Fireon

User
    Player
    Nu are rost propunerea , staff-ul respectiv o va face din propria initiativa :contra:

Skynudel.

User
    Player
    Staff-ul nu este aici pentru a te ruga fumos , ci pentru a-to oferi suport! Daca te sanctionam sau avertizam , o facem pentru binele serverului , iar fiecare membru staff vorbeste cum poate si cum vrea , desigur pastrand un limbaj decent! Nu ii putem obliga sa zica ''De acum spui <<Nu spama te rog frumos>>'' :contra:

_Alysa

User
    Player
    Sunt destul de sigura ca playerii stiu ca nu trebuie sa incalce regulamentul. :contra:

Status
    Not open for further replies.