* Nick-ul tău: xMiniGun
* Propunere:
Propunere 1 : Adaugarea unor coordonate spre locatia secretarei de la quest-ul Mithrandir
(EDIT : Sau sa fie niste indicii ca sa putem ajunge la destinatie , depinde de quest-urile date)
EDIT 2 : Propunere 2 : Schimbarea imaginilor de la politie/swat/fbi (Click daca esti curios) , partea cu "warp legea" pentru ca nu mai exista aceasta.
* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine
* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :
Propunere 1 : Ma chinui de 10 minute sa caut in spawn si nu dau de ea de abia am gasit-o in primarie , si ca unii se chinuiau inainte de wipe sa o gaseasca si i-am raspuns eu ca era intr-un warp.
Propunere 2 : Factiunile pasnice nu mai au eroarea asta cu warp legea.
* Subserver: GTA
* Alte precizări: Va rog sa tineti cont.
* Propunere:
Propunere 1 : Adaugarea unor coordonate spre locatia secretarei de la quest-ul Mithrandir
(EDIT : Sau sa fie niste indicii ca sa putem ajunge la destinatie , depinde de quest-urile date)
EDIT 2 : Propunere 2 : Schimbarea imaginilor de la politie/swat/fbi (Click daca esti curios) , partea cu "warp legea" pentru ca nu mai exista aceasta.
* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine
* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :
Propunere 1 : Ma chinui de 10 minute sa caut in spawn si nu dau de ea de abia am gasit-o in primarie , si ca unii se chinuiau inainte de wipe sa o gaseasca si i-am raspuns eu ca era intr-un warp.
Propunere 2 : Factiunile pasnice nu mai au eroarea asta cu warp legea.
* Subserver: GTA
* Alte precizări: Va rog sa tineti cont.
Last edited by a moderator: