• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere HERO !

Status
    Not open for further replies.

winckler

User
    Player
    * Nick-ul tău: winckler

* Propunere:  Propun sa se faca o diferenta mai clara intre cei care au cumparat acces HERO si cei care folosesc gamster launcher.In momentul in care am cumparat HERO,am cumparat in principiu pentru fly,pentru a zbura sa-mi caut locatie,castel in end sau castel in nether(exemple aleatorii).In momentul de fata,echipa gamster a dezvoltat un launcher,o idee foarte buna,numai ca le-a dat acces si playerilor care n-au donat la fly(un lucru care face diferenta clar...) pe gratis.As prefera sa li se ia flyul si sa primeasca altceva,orice altceva...nume colorat,scris colorat,mancare,orice,dar fly nu...suntem survival,nu super man mode,sa ii vezi pe toti zburand.In momentul de fata,am donat pentru un scris colorat si nume colorat cu mancare,e relevant?As fi dat banii pt asta?Voi ati fi dat?

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Playerii o sa cumpere HERO mai des,o sa aiba pentru ce,gamster launcher va fi folosit constructiv,nu ca sa zboara toata lumea unde vrea si sa se distruga economia pe /shop si restul,anuland avantajele celor care cumpara acces.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Acelasi raspuns ca mai sus.

* Subserver: Survival 1.12

* Alte precizări:  Deobicei mananc paine doar dimineata.

Last edited by a moderator:

xShadow_xD

LeoGeo
    Player
    eu nu vad nici o schimbare dintre Launcher gamster si grad hero 
    doar daca are fly?
    ai acces la kit,mute,unmute,fly etc...
    eu cred ca e o diferenta foarte mare
    de cei care folosesc Gamster Launcher

winckler

User
    Player
    Cum adica am avantaj ca am mute/unmute?Nu vreau raspundere de helper.

Si pentru kitul de armura ,cred ca ma iei la misto.In momentul de fata poti sa ai stackuri intregi de armuri folosind keyle acordate.

Altceva,mai interesant.

Inainte erau 10+ hero on,acum 2 si aia rasuflati.

kirito990

VIP
    VIP
    Fly la laucher din cate stiu este temporar, un fel de rasplata pentru ca a fost inchis serveru si alte chestii 

Daca ma insel chiar ar trebui scos 

:pro:

xDarkEvil_

Designer Gamster
    Player
    Mi se pare  o idee nefolositoare, daca tu alegi sa iti cumperi gradu, o faci , cine nu  poate sa  isi cumpere gradul voteaza si  isi ia gradu ca drept rasplata ca a votat atata!

Clar :contra:

winckler

User
    Player
    Acel moment cand vin playerii care n-au donat niciodata si se bat cu pumnul in piept ca e normal ca toti sa aiba fly gratuit.

Fixxer

User
    Player
    Sunt prost de bubui, ma joc pe wc-ro si am zis sa vin aici sa va arata cat sunt de prost. multumesc

Last edited by a moderator:

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut, 

Multumesc de propunere, dar ma simt nevoit sa refuz. Nimeni nu este obligat sa doneze, sa joace cu launcherul nostru sau chiar sa joace la noi pe server. Sunt foarte multe servere de Minecraft in lume unde te poti juca linistit daca serverul nostru nu-ti mai place.

Topic inchis. 

Status
    Not open for further replies.