• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Propunere HideAndSeek

school_hate

User
    Player
    • * Nick-ul tău: school_hate
    • * Propunere: Pai, am 3 idei care ar putea imbunatati serverul:
    • 1. Propun sa se adauge mai multe tipuri de "taunts" si sa fie infinite. In loc sa apara in inventar 5 fireworks, mai bine sa apara un bloc cv, care deschide un GUI de unde poti alege ce fel de taunt sa dai, fiecare dand mai multi sau mai putini banuti.
    • 2. Sa se scoata blocurile invisibile de pe mape si sa se adauge mai multe abilitati la seekeri ca sa le fie mai usor sa gaseasca hiderii.
    • 3. In waiting room, in loc sa arate ca la bedwars(stai in cusca aia sus) se poate de facut o mica mapa de parkour.
    • * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cred ca ar aduce mai multi jucatori, atat pe server, cat si pe minigame; va face minigame-ul mult mai entertaining.
    • * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar face jocul mult mai captivant, ar usura un pic gameplay-ul la seekeri - destul cat sa ii faca mai doritori de a juca, dar in acelasi timp si hiderii vor simti adrenalina aia care ii vor readuce in joc. Un alt beneficiu ar fi ca vor aparea noi spot-uri de a se ascunde, asta va face jocul mult mai interesant.
    • * Gamemode/Minigame: HideAndSeek
    • * Alte precizări: -

MarioDario131.

User
    Player
    Salut, am citit propunerea, dar nu sunt de acord cu niciuna din sugestiile aduse de tine. Singurul update care mi se pare necesar pentru sectiunea Hide And Seek este adaugarea,respectiv readaugarea unor noi harti, pentru a diversifica gameplay-ul.
    Prin urmare, votul meu este
    CONTRA

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Salut! Vreau sa spun ca acel comentariu adaugat de Mario mai sus aduce o sugestie chiar buna! La adaugarea unor mape noi dar si ce ai sugerat tu! Diversificarea taunt-urilor (mai putin infinitatea acestora ar fi mult prea op in conceptul in care aduce multi coins in fiecare meci daca nu este un seeker chiar talentat care poate avea o eficienta buna in eliminarea hiderilor), block-urile invizibile opreste accesul iesirii din mapa dar pot fi eliminate unele ca sa putem "amplifica" spatiul mapei si in final un waiting room mult mai diferit care poate ajuta in petrecerea timpului intr-un mod mai efectiv este chiar ceva frumos ca si un mic detaliu!

PRO