• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Kit PvP

Status
    Not open for further replies.

t-rpt

User
    Player
     * Nick-ul tău:Dark-Tiger

* Propunere: Sa se adauge clan-uri,un /kb clan sau ceva sa se poata vedea membrii respectivului clan, un warp care se pot  bate 2 clan-uri care sunt on, sa fie razboaie intre 2 clan-uri, iar ca sa creeze un clan trebuie hero +

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Am intrebat pe server despre aceasta propunere si cred ca s-ar distra mult mai mult cu acest update daca s-ar baga

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Ar aduce playeri mai multi pe server, iar ''ca sa creeze un clan trebuie hero+''  ar aduce un + si la donatii.

* Subserver:Kit PvP

* Alte precizări:  Sper ca se va adauga aceasta propunere.

ImaKingDE-

User
    Player
    Salut, Dark.

Din punctul meu de vedere aceasta propunere este destul de buna si chiar ne-am distra mai mult pe sectiune cu aceste clan-uri.

Dar,chestia cu "ca sa creeze un clar trebuie hero+" nu cred ca este foarte buna deoarece nu toata lumea ar vrea sa doneze neaparat ca sa se poata juca. *PayToPlay*

Cu/fara "hero+" , de la mine ai  :pro:

Succes !

Zyblade

User
    Player
    Mi se pare interesanta propunerea, chiar daca nu inteleg cum o sa se desfasoare aceste "clan fights" din cauza celorlalti playeri insa consider ca merita o incercare si ca jucatorii s-ar bucura intr-o anumita masura.
    :pro:

Last edited by a moderator:

qStorm_

User
    Player
    Hey Dark, ai adus o propunere foarte buna dupa parerea mea.

Toti s-ar distra si se pot crea si lupta intre clan-uri, mai  ales ca toti fac team in mare parte.
    Dar trebuie un plugin bun, un plugin care sa aibe multe comenzi si informatii, si mai exact poate sa fie setat si sa fie un maxim de team, spre exemplu un clan sa fie format din maxim 5-10 persoane. Sau sa fie ca un fel de factions cu aliante ;))) Ar fii distractiv si aceste idei.
    Foarte buna propunerea dark, sper sa fie acceptata. 

Last edited by a moderator:

PureBlood

User
    Player
    Salut Dark,sincer este o propunere foarte buna cu clan urile probabil ar aduce si mai multi playerii cine stie,s-ar distra multi si ar fii mai interesant sa vedem niste fight uri intre clan uri.Sper sa-ti fie acceptata propunerea Dark.

AndreiColt

User
    Player
    Mi se pare o idee foarte buna.Dabea astept sa vad cum va fii cu fight clans.Foarte multa lume se va distra si poate vor venii mai multi playeri pe kitpvp!

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Sunt multi playeri care fac team, dar se mai lovesc din greseala, un clan ar prinde bine :pro:  

NightBear

User
    Player
    Foarte bună propunerea şi eu joc KitPvP şi ar trebui nişte clanuri ca să nu mai dăm uni in alți. Dar ar trebui să poată facă orice jucator clan... Dar ar fii bună ideea.

Ceapshout

User
    Player
    O idee buna pentru că unii playeri fac team iar într-o 'lupta' se mai lovesc din greșeală ar fii și ceva mai nou care cred că ar fascina jucătorii :pro:

Status
    Not open for further replies.