• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere KitPvP

Status
    Not open for further replies.

Asicx

User
    Player
     Nick-ul tău: Asicx.

* Propunere:  Eu propun ca pe aceasta sectiune sa se sanctioneze targetu' cu ban de 2h pentru toxicitate. Eu in ultimele saptamani am o experienta de cosmar cu un player pe nume flame103105... Pur si simplu ignora tot si vine pe mine, stau putin vine pe mine, moare, vine iarasi, moare, vine cu kit tank, moare, vine inapoi cu kit phantom, zboara, vine inapoi, am zeci de filmari in care si 3 ore nu ma lasa in pace, nu ma lasa in pace pana nu plec de pe sectiune/server. Este un target mai ceva ca si ala hardcore, hardcore tot se termina, nu, el continua de saptamani deja. E pur si simplu iritant, nu ma mai pot juca kitpvp si sa ma distrez, sa fiu relaxat ca vine flame pe mine, are si Moderator, nu ma lasa in pace.  Mai ales cand vine un team de 4 pe tine si iti dau target cum face el.. Nu poti juca asa. Chiar m-am lasat cateva zile de kitpvp doar din cauza lui, dau rage din cauza lui, nu mai pot juca. Eu propun sa sanctionam, acesta nu e target, e deja cu totusi alt nivel, este TOXICITATE.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine,  un target merge de 2-3 ori, nu mai mult.  Si daca continua sa fie sanctionat, asa playerii nu o sa mai dea rage, toata lumea o sa fie linistita si relaxata. Targetu' este o exprimare a toxicitatii din tine. Trebuie sa se schimbe.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar fi utila deoarece multi playeri dau rage si ies, se lasa de kitpvp doar din cauza ca cineva nu ii lasa cum face flame103105 cu mine, daca continua nici eu  nu o sa mai joc. Playerii nu suport jucatorii chiar asa toxici. 

* Subserver: KitPvP.

* Alte precizări:   Esti pur si simplu broken, nu ma mai pot juca, nu mai pot sta linistit, nu ma mai pot distra pentru ca primesc target toxic de la flame. Si in general, acest tip de target sa fie sanctionat.

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Nu  imi place idea ta , scuze :contra:  

iReyyy

User
    Player
    Aceasta este o sectiune FFA,jucatorii pot face ce vor in privinta PvP ului .

:contra:

Void

User
    Player
    M-am saturat de jucatorii cu strategiile astea de c, ar ajuta mult propunerea ta deoarece unii jucatori ca si tine nu mai se distreaza pe acea sectiune. Ar fi bine global.

:pro:

Status
    Not open for further replies.