• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere KitPvP.

Status
    Not open for further replies.

Asicx

User
    Player
    * Nick-ul tău: Asicx.

* Propunere:  Am o propunere interesanta: Deci, daca esti bun si faci de la 20 killstreak in sus sa devii wanted pe mapa, ce inseamna asta ? (ca si cum scrie in chat 'Asicx are un killstreak de 20' sa scrie 'Asicx este wanted, omoara acest jucator pentru a primii 100-500 coins). Pe parcurs la 30+ killstreak sa ai 350-500 coins pe tine (tu esti wanted), si daca se bag killstreak-urile noi pe care le-am propus, la 40 killstreak, 50 killstreak sa fie 1000 coins pretul de doborare.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Pai eu cred ca ar merge destul de bine, niste coins nu strica.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Aceasta propunere este SUPER pentru jucatorii noi pe sectiune, putand sa faca coins putin mai repede. Este super eficienta, jucatoriilor noi o sa le placa, pur si simplu isi iau kitu' de assassin si vin pe la spate, te omoara si ei fac de la 100-1000 coins, depinde de ce pret era pe capul tau. Este ca o mica recompensa si asa se baga 2 chestii noi pe kitpvp.

* Subserver: KitPvP.

* Alte precizări:   Este o propunere, daca este aplicata o sa fie benefica pentru jucatori.

Void

User
    Player
    Imi place ideea ta si sunt de acord cu tine.

:pro:

SanduK

Loyal
    VIP
     da imi place idea dar asa toti o sa vina pe tine si o sa fie greu doar daca o sa fugi sau o sa ramai fara armura si nu cred ca ai fi oke :contra:

Anonymous

User
    Player
    Asa cum a spus si Cookie mai sus , KitBattle-ul este FFA , pe langa faptul ca coins-urile se fac repede daca esti bun si omori playeri , mai ales daca votezi !

#CONTRA

Nucklo

Testoasa
    Player
    Dupa parerea mea Ideea aceasta este una buna, deoarece dupa ceva timp kitpvp-ul devine plictisitor si aceasta idee ar mai adauga putin farmec acestei sectiuni.

:pro:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Imi place aceasta idee, ar fi mai distractiv :pro:  

Status
    Not open for further replies.