• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere KitPvP

Status
    Not open for further replies.

DaddyVarc

User
    Player
    * Nick-ul tău: DaddyVarc

* Propunere: Sa se adauge cum sunt pe unele sectiune PvP Turnament dar aici sa fie Sumo Turnament

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar fi un bine pentru sectiune

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Din perspectiva mea cred ca ar fi utila,deoarece ar aduce ca asceasta sectiune sa nu fie scoasa din evindenta.Este o sectiune de PvP unde trebuie ca si pe celelalte sectiune cum ar fi : Prison,Faction,SkyBlock Exista PvP Turnament ar trebuie si aici sa fie asa ,,Sambata,, Sectiunea va fi cu playeri care doresc la Sumo Turnament .

* Subserver: KitPvP

* Alte precizări:  ---

vpnMAESTRU

User
    Player
    :contra:  din probleme de anticheat, ar fii un rage destul de mare cand ai da de hackeri. 

:pro:  daca s-ar schimba anticheat.

cantkillher

User
    Player
    Sunt de aceasi parere cu vpnMAESTRU :
    :pro: daca se schimba anticheat-ul / se imbunatateste spartan anticheat-ul, astfel se pot evita kick-uri aiurea la turneu
    :contra: Pentru ca anticheat-ul ar putea da multe kick-uri aiurea si asta ar enerva jucatorii.
    In rest propunerea este una ok care ar putea atrage mai multi jucatori pe sectiune.

Last edited by a moderator:

MrAlinberg

Demon Slayer
    Player
    Nu cred ca ar fi chiar necesar. Dupa cum ai vazut sunt si probleme cu anti-cheat-ul, insa nu e rea ideea. Totusi, nu mi-as dori sa existe probleme de acest gen pe server.

:contra:

Last edited by a moderator:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.