• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere minigame nou

Status
    Not open for further replies.

piuamaster

User
    Player
     * Nick-ul tău: piuamaster

* Propunere:  sa se adauge un minigame nou numi "Wool wars", in acest minigame toti concurenti sunt intr-o arena inalta, cu platforme plutitoare si chesturi care contin armura,unelte,arme si blockuri de lana. Scopul este de a nu muri, dupa cateva secunde dupa inceput podeaua va creste si va omora pe oricine o atinge. Concurentii trebuie sa foloseasca blockurile de lana sa se duca cat mai sus pentru a nu muri, in timp ce pot folosi armele luate din chesturi pentru ai da jos pe ceilalti.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : este un minigame destul de distractiv si cred ca ar fi placut de foarte multi playeri, mai ales de mine 😄

* Subserver: mc.gamster.org

* Alte precizări:  sper ca se va adauga.

qPandaa_

User
    Player
    Sunt destule secțiuni pe care playerii pot intra, dar propunerea ta îmi place și minigame ul pare interesant. 

Sunt câteva minigame uri care în permanenta au 0 jucători. Ar trb scoase și  înlocuite cu altele. 

Deci, revenind, mie îmi place propunerea ta.

:pro:

HerRageGame

User
    Player
    :contra:  Se Aseamana ce-i  drept .. Cu Jump Down +  Sunt Destule mini-game care sunt puse in practica si nu cred ca este timp si pentru acest mini-game

SilentShot

User
    Player
    Cum au spus si ceilalti seamana putin cu jump down si sunt destule mini-game-uri acm  :contra:

Skynudel.

User
    Player
    S-a mai si zis! Este asemanator cu Jump-Down!  :contra:

Status
    Not open for further replies.