• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Minigame Nou

Status
    Not open for further replies.

Vlad0021

User
    Player
    Nick-ul tau: Vlad0321

Propunere: Doresc sa se adauge un minigame nou: Paintball. Paintball este un joc ce are urmatoarele reguli: Vor exista doua echipe (albastru si rosu) ce vor trebui sa isi apere steagul lor (banner rosu si banner albastru). Jucatorii se vor spawna cu niste bete si un shop in hotbarul lor. Batul reprezinta arma default a jucatorilor si cand acestia vor apasa click dreapta un snowball va iesi din bat. Jucatorii au trei vieti si fiecare jucator ce va fi lovit de snowball reprezinta o viata in minus. Daca un jucator atinge steagul echipei inamice, steagul va fi automat plasat pe capul jucatorului, iar echipa inaminca va trebui sa il omoare. Daca echipa inaminca va omora jucatorul respectiv, steagul va fi pus pe jos. daca echipa inamica il atinge, steagul se resetaza. Fiecare echipa va avea de luat 5 steaguri si un meci va tine 10 minute. Acum, legat de shop, fiecare jucator omorat de jucatorul echipei adverse, va insemna bani. Cu acesti bani. poti sa cumperi arme mai bune din shop. Acestea sunt regulile jocului.

Cum crezi ca ar influenta propunerea ta comunitatea: Eu il vad ca pe un joc distractiv si cred ca si ceilalti il vor vedea.

Server: Arcade Mixed

DarkAshe

User
    Player
    O ideie foarte buna si distractiva, dar 5 flaguri in 10minute e cam putin. Ar trebui 20-30 de minute 

De la mine ai :pro:

DarkAshe

User
    Player
    ItzAndrei_ said:
    Salut Vlad,propunerea nu este una chiar asa de buna,asta e parerea mea.

1. Nu imi pare un joc asa de `Distractiv`

2. 10 Minute mi se pare cam putin,ar fii bine ca sa nu fie timp.

3. Acest `Steag` din ce il ai putea face? Nu suntem pe Call Of Duty sau pe alte jocuri,ci pe Minecraft.

4.Nu ai mentionat cati jucatori ar trebui sa fie in batalie.

Imi pare rau dar votul meu este :contra:
    Lasa-ma sa completez

1)E parerea ta si nu o pot schimba

2)Pana la urma trebuie sa egziste o limita de timp, cam 30 de minute ar fi destul

3)Steagurile de fac din 6 lana si un bati de nu stiai. Poti costumiza steagurile cum doresti (desigur daca stii cum se face asta)

4) 14 Jucatori e destul/    7 Blue/ 7Red

Last edited by a moderator:

Qua7ro

User
    Player
    1.Jucatorii menționați nu ai spus 

2.10 minute cam puțin minim 20 de minute

3.Nu mi se pare deloc distractivă părerea mea eu nu m as juca

4.Deja sunt o gramada de joculețe pe Arcade Mixed

Imi pare rau dar de la mine ai :contra:

Status
    Not open for further replies.