• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere OpFactions

Status
    Not open for further replies.

OctavIpati

User
    Player
    * Nick-ul tău:  OctavIpati 

* Propunere: Vreau sa propun adaugarea regulei f3 f2 imgur 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Eu cred ca ar  influenta pozitiv .

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : In primul  rand , se vor prinde  multi hackeri ,  dau in exemplu , cineva scrie in /helpop   ca  playerul  cu numele , de exemplu (YourDog) are hack  , cind  dai tp la el  se afla la /spawn , atunci ce faci   , ceri f3 f2 imgur , daca nu accepta  sau pur si simplu te ignora . Il banezi 

* Subserver: OpFactions 

* Alte precizări: La prima abatere sa fie banat pentru 24h , La a doua abatere se fie banat Permanent 

iTzNe0n FTW

User
    Player
    :pro:  Eu cred ca ar ajuta foarte mult mai ales ca unele persoane anunta hackeri pe chat-ul normal si persoanele respective cu hack il dezactiveaza ! Eu cred ca ar fi mai ok .

kirito990

VIP
    VIP
    Un mod simplu de a vedea daca cineva are hack

:pro:

xShadow_

User
    Player
    O iedeie buna!

:pro:

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Sunt launchere care nu arata in F3 versiunea, albsolut inutil sa depistezi asa. Respins. Inchis.

Status
    Not open for further replies.