• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere pentru BedWars

Status
    Not open for further replies.

MatzaV2

User
    Player
    * Nick-ul tău: MatzaV2

* Propunere: 1 un clasament de killuri/winuri/paturi distruse/meciuri jucate/ Highest winning steak

2 Daca intri cu un player in party si dai sa joci cu el , sa nu te mai bage cu alti playeri random

3  Un sistem de coins cu care sa poti cumpara chestii vizuale (efecte pentru arc cum ar fi sa iasa oua din sageata sau daca nimeresti sa iasa artifici)

4  Sa poti atele arena pe care vrei sa joci

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar fi mai multa concurenta intre playeri , pe win nu primesti nimic , nici clasament , nici coins 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Sunt niste sisteme care pot fii implementate usor si va face playeri mai activi pe sesiune

* Subserver: BedWars

* Alte precizări: Sper sa fie implementate cat mai repede

alex4thewin

User
    Player
    Salut,

Imi plac propunerile tale

1: Echipa staff lucreaza deja la aceasta functie si va veni curand!

2: Si asta este o problema destul de intalnita. Parerea mea este ca se va rezolva curand.

3: PRO. ar fi o idee foarte buna dupa parerea mea.

4: CONTRA. De obicei sectiunea Bedwars este full asa ca oricum nu ai putea alege o mapa pentru ca probabil nu ar fi disponibila. parerea mea este ca ar putea aduce lag inutil pe sectiune.

In concluzie: 

1, 2: Se lucreaza la rezolvarea si adaugarea acestor functii

3:  :pro:

4:  :contra: .

Succes!

Cristi_Gyori

User
    Player
    Salut!

Imi plac propunerile tale.

Un sistem de stats/leaderboard este deja in curs de pregatire.

Party-ul nu este pentru ati garanta tie faptul ca vei juca in aceeasi echipa cu membrul/membrii din party, iti ofera posibilitatea, ca membrii party-ului sa pice cu tine in acelasi meci.

Sistemul de coins ar fi o idee interesanta din punctul meu de vedere, ai avea mai multe motive sa incerci sa devii mai bun.

Intr-un fel exista deja posibilitatea asta, /bw join <numar>.

Per total, iti voi da: :pro: . Succes!

Status
    Not open for further replies.