• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Propunere pentru survival explorer si rankuri

Drexxeble

User
    Player
    1. Nu am inteles pana acum si nici nu o sa inteleg de ce villageri mor cand sunt atacati de zombii in loc sa se transforme avand in vedere ca jocul este setat pe "Hard", consider ca nu ar strica in nici un fel gameplay-ul daca s-ar transforma in loc sa moara, ba chiar ar fii o imbunatatire.

2. Ca detinator de Rank "Legendary" consider ca nu merita atat de tare achizitionarea, o modalitate prin care ar merita sa cumperi "Legendary" sau "Immortal" ar fii sa se adauge posibilitatea de a lua spawnerele de pe jos cu Silk touch, ar fii o implementare foarte buna care ar aduce mai multi cumparatori.

3. Plugin-ul de "Voting" distruge gameplay-ul de Survival, mi se pare ca Minecraft-ul este incomplet fara noapte, ploi sau furtuni.

4. Unele obiecte, cum ar fii "Nautilus shell" ar trbui scoase din "Shop" deoarece strica economia serverului si fac pescuitul aproape inutil, pretul la vanzarea de "blaze rod", "cactus" si "sugar cane" ar trebui scazut, deoarece e mult prea usor sa faci bani iar dupa o saptamana de jucat, te plictisesti. Ar fii mult mai distractiv ca economia sa se bazeze pe vanzari la "/ah" in loc sa se bazeze doar pe ferme automate si spawnere.

5. Propun ca rank-urile "Legendary" si "Immortal" sa aiba automat efect permament de "luck" si "hero of the village" asta ar fii inca o implementare care ar atarage mai multi donatori.

6. Consider ca ar trebui impusa o limita la asezarea protectiilor, mi s-ar parea fairplay sa nu ai voie sa plasezi o protectie la mai putin de 100 sau macar 50 de blockuri fata de protectia altui jucator.

7. Cum am spus si inainte, pescuitul nu prea mai are rost, chiar daca face parte din gameplay-ul jocului, asa ca propun sa se poata obtine carti cu vraji ce au level peste limita jocului dar cu o sansa foarte mica de a fii prinse, asta ar trezii un interes puternic asupra pescuitului.

Astea au fost sugestiile mele, multumesc pentru timpul acordat si sper sa luati in conaiderare ce v-am spus, nu sunt singurul user care si-ar dori o astfel de schimbare radicala pe "Explorer". Lumea vrea sa se distreze cand joaca Minecraft, nu sa stea afk la ferme ca sa faca bani. Multumesc inca o data si va doresc o zi frumoasa !

Flamboyant

User
    Player
    Aprob,dupa 2 saptamani nu mai joc pentru ca nu mai am nici un tel de atins,sectiunea survival explorer se bazeaza prea mult pe facut ferme automate,blaze(la care se sta cu autoclick pentru gems),sugar cane,melon