• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Practice PvP

Status
    Not open for further replies.

JMX3000

User
    Player
    * Nick-ul tău: JMX3000

* Propunere: Un kit nou de duel cu numele "Classic". Acest kit va contine 8 iteme simple. Set armura de diamond fara enchanturi, sabie de diamond fara enchanturi, 16 golden apples, bow fara enchanturi, 16 arrows.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cred ca acest kit va aduce o experienta buna pentru "Incepatorii" in pvp.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Incepatorii in pvp sunt deseori confuzi despre kituri pentru ca au multe lucruri in inventar, cred ca acest kit ar rezolva aceasta problema creand o experienta placuta si simpla pentru acesti jucatori sau chiar alti jucatori de asemenea.

* Subserver: PracticePvP

* Alte precizări:  ---

Last edited by a moderator:

Bupi_

Un om care nu muncește, nu știe să prețuiască munc
    Player
    Gandindu-ne la incepatorii la pvp, am adaugat kit-ul "NoEnchant" care contine 5 mere de aur, undita, arc cu 64 de sageti, sabie de diamant si armura care bine-inteles nu au enchant-uri.

Enjoy!

Status
    Not open for further replies.