• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere prison

Status
    Not open for further replies.

Yuuji_san

User
    Player
    Nick-ul tău:Alex_kar

* Propunere: Adaugarea oaselor pe shop la diverse 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : pentru infrumusetarea ploturilor si creativitatea playeriilor 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Multi playeri vor sa cumpere oase si cred ca asta ar fii o idee pentru a atrage mai multi playeri pe sectiune si pentru a se intrece cu ploturile lor

* Subserver:prison

* Alte precizări:  stiu ca aceasta sectiune nu este ca si creative ,pentru ploturi si infrumusetarea lor dar pe creative exista gamemode pentru asta, pe prison ar fi ceva mai challangeing si nu este o idee rea in opinia mea, sper ca aceasta idee va fi luata in considerare si multi playeri mi-au cerut sa postez ideea aceasta, va multumesc pentru atentie ^^ 

Void

User
    Player
    Imi place ideea ta, plus ca daca s-ar baga oasele am avea si bone block, si bonemeal pentru copaci&iarba&culori pentru glass.

:pro:

Last edited by a moderator:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    :pro:  Ar trebuie sa se adauge . Idea este buna .

SanduK

Loyal
    VIP
    :contra: iti poti cumpera lemn de la shop .

Status
    Not open for further replies.