• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Prison

Status
    Not open for further replies.

Void

User
    Player
     * Nick-ul tău: Tudoreal

* Propunere: Sa se mai adauge un layer/doua de bariere

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pai jucatorii cu fly sau cei cu FREE ce au acces la enderpearl/ cei cu gm cu fly&enderpearl pot scapa din /work a /work b s.a.m.d pana la /work z

* Subserver: Prison

* Alte precizări:  Nu este un bug, de aceea l-am pus aici, daca este sa zica cineva, ideea este ca e doar un layer de bariere si asta e problema.

ignorati faptul ca am dat invsee, dupa cum se vede aici eram deasupra barierelor (am mers cu fly si am dat cu capul in bariere si la un moment dat m-am buguit in ele si m-a dat sus, cu enderpearl e si mai usor de facut)

EDIT: https://imgur.com/a/42fieiT am gasit un ss in care se vedea clar ca eram deasupra barierelor deoarece tineam tinta pe ele si se vedea conturul, ideea e ca eu am intrat din intamplare cu fly-ul aici si poate e rar dar cu enderpearl intri mult mai usor

Last edited by a moderator:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    :pro: Idea este buna

Yuuji_san

User
    Player
    Doar cei care au acces la gm pot face acest lucru si in momentul de fata nu prea sunt

Totusi ideea este buna si poate evita problemele cu jucatorii care vor avea gradul respectiv

:pro:  

Sper ca aceasta idee sa fie luata in considerare ^^ 

giphy.gif

SanduK

Loyal
    VIP
    :pro: imi place idea ta .

Haxy

User
    Player
    Ideea este una buna!

Sper sa fie aplicata!